Coaliţia, acord pentru candidaturi comune la Sectoarele 1, 2 şi 5 – surse

Coaliţia PSD-PNL a ajuns joi seară la un acord privind candidaturi comune la Sectorul 1, Sectorul 2 şi Sectorul 5 însă nu a ajuns la o concluzie privind candidatura la Primăria Capitalei, au precizat pentru News.ro surse politice. Se analizează varianta unui independent susţinut de ambele formaţiuni, în caz contrar, fircare partid urmând să intre în cursă cu propriul candidat.

Liderii coaliţiei discută de aproape 5 ore variantele pentru alegerile locale. Astfel, s-ar fi ajuns la un acord privind candidaturi comune PSD-PNL la Sectotul 1, Sectorul 2 şi Sectorul 5, în condiţiile în care celelalte sectoare au primari de la PSD şi PNL care vor câştiga fără emoţii la alegerile din 9 iunie.

În privinţa candidaturii pentru Primăria Capitalei, coaliţia încă discută, la această oră, variantele de lucru, fie candidaturi separate, PSD şi PNL, fie o candidatură comună, în acest caz fiind posibilă intrarea în cursă a unui independent susţinut de ambele formaţiuni.

Nicolae Ciucă a avansat deja numele lui Ionuţ Lupescu, iar dinspre PSD este vehiculat numele lui Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here