Oana Lovin și Codruța Cerva, scandal acasă la Clotilde Armand, cu urări și cătușe: Uitați ce fac, au organele la mâna lor! Stat mafiot, stat polițienesc!

Activistele PSD Codruța Cerva și Oana Lovin s-au dus, duminică, acasă la primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pentru a-i înmâna o pereche de cătușe. Cătușele erau însoțite de un mesaj scris greșit din punct de vedere gramatical: „SIIJ, îți urează ‘La mulți ani’… fă Clotildo”.


Cele două au filmat casa lui Clotilde Armand și au susținut că doar zugrăveala a costat 2 milioane de euro. Cele două au aruncat în curtea casei perechea de cătușe, însoțită de un mesaj în care era pusă virgulă între subiect și predicat: „SIIJ, îți ureaza ‘La mulți ani’… fă Clotildo”.

În momentul în care soțul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a ieșit în stradă pentru a discuta cu echipajul de polițiști sosit în urma scandalului făcut de cele două, Oana Lovin a început să zbiere: „Domnul soț, cât a costat casa, domnul soț?”.

Cele două au început apoi să se certe cu polițiștii: „Este normal că acești oameni să facă abuz de putere? Eu m-am simțit agresată, s-a uitat urât la mine”.

„Uitați ce fac, au organele la mâna lor! Stat mafiot, stat polițienesc!”, a strigat apoi Lovin în prezența polițiștilor.

Întregul incident a fost filmat de România TV, postul de televiziune la care Cerva și Lovin sunt invitate în fiecare seară.

Anterior, activista PSD Oana Lovin a anunțat că a fost dată în judecată de Clotilde Armand. Primarul Sectorului 1 îi cere activistei daune morale în valoare de 250.000 de lei pentru numeroasele injurii pe care le-a primit.

Într-un live pe Facebook, Lovin a anunțat că este dată în judecată de Armand și a continuat să o înjure pe aceasta cu un limbaj suburban.

„Asumă-ți că lumea nu te iubește! Nici ăia de la USR, vai de capul tău dacă ai ști cum vorbesc despre tine! Nimeni, ești cea mai disprețuită. Nu te halește nimeni! Fă, viața mea! Nimeni nu halește, Clocotildo! N-ai tu bani câtă lume mă iubește pe mine”, a spus Lovin.

”Puteți să mă băgați la pușcărie. Eu nu cer scuze pentru ce am făcut! Nu poți să îmi iei dreptul de a te disprețui! Mi-e scârbă de tine, dar și de Kovesi! Pentru ce să cer scuze? Că te-am prins cu votul în sac? Pentru ce să cer scuze? Că nu vă mai săturați de furat?!”, a mai spus Oana Lovin.

„Dar cine ești tu, fă? Ești CNA?”, s-a mai răstit Lovin, fost model de videochat, actuala vedetă la Romania TV.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here