Comentarii virulente după meciul FCSB – Hermannstadt

FCSB, patronată de Gigi Becali, a spulberat cu 5-0 echipa Hermannstadt, în care e implicată Anamaria Prodan, după un meci care stârnit un val de indignare. Ceea ce s-a întâmplat pe teren i-a revoltat pe analiştii care au asistat la această partidă, scrie Adevărul.ro.

La pauză a fost 4-0 pentru FCSB, în faţa unei echipe în care fundaşii au fost jaloane, iar mijlocaşii şi atacanţii, pur şi simplu, inexistenţi. 

A fost, practic, o insultă adusă fotbalului şi, de aceea, la finalul primelor 45 de minute şi, încă o dată, la finalul meciului, analiştii de la Digi Sport şi Telekom Sport, posturi care au transmis partida, au denunțat mascarada de pe teren. Ce s-a spus la televizor?

*Radu Paraschivescu (Digi Sport): O apărare care a asigurat servicii de escortă pentru atacanţii de la FCSB, o apărare dereglată, deşi, în mod normal, trebuie sa fii reglat, ca să te poţi deregla. Apărarea lui Hermannstadt a fost dereglată din minutul 1, la ocazia lui Moruţan. Spaţii libere uriaşe. Am câteva bănuieli pentru repriza secundă. FCSB o va lăsa mai moale, nu vom mai vedea acelaşi iureş, n-are rost şi devine nepoliticos, de la un punct încolo. FCSB-ului i-a ieşit tot, devieri, pase cu exteriorul, călcâie, combinaţii, driblingurile lui Panţîru pe partea lui Scarlatache, şi el din corpul de fundaşi ageamii din meciul ăsta, ca să nu zic altfel. Diferenţa putea fi mai mare. E un meci frumos, dar de o frumuseţe care lasă şi un gust amar. Apărarea lui Hermannstadt s-a comportat degradant, la limita lipsei de demnitate. N-ai voie sa te prezinţi aşa.

*Ion Crăciunescu (Digi Sport): N-am mai văzut o echipă care să se prezinte ca Sibiu. Atât de neputincioasă! E ceva incredibil. Au scăpat bine, FCSB a plutit peste ei tot timpul. Nu se supăra nimeni dacă prima repriză se termina 6-0.

*Cornel Dinu (Telekom Sport): Stăteam şi mă gândeam în minutul 38, la 4-0, că destul de rar ni s-a întâmplat să vedem o desprindere atât de clară. O apărare mai mult decât penibilă. La golul 2 şi golul 3, gafele de aşezare şi expunere ale lui Viera au fost decisive. E adevărat, Cristea (n.r. – fundaşul FCSB, Iulian Cristea) nu cred că va mai reuşi un voleu de maniera aia, ca la primul gol. E la prima abatere, între ghilimele. Impresia e că n-a fost un meci doar uşor. Mi s-a părut suspect de vulnerabilă partea dreaptă a defensivei, cu Scarlatache şi Viera. Scarlatache e şi schimbat în minutul 59. Îţi lasă de dorit. Viera, dacă nu mă înşel, a apărut pe la Curtea de Argeş, apoi la Sepsi, unde la fel, a avut momente destul de dubioase. Nu doar de poziţionare, deşi la golul lui Man face un fel de paşi de horă. Ce nu se leagă azi e poziţia bietului Scarlatache în postul de fundaş dreapta...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here