Consilier judeţean al PSD Timiş: „Mă tem că vom avea soarta ţărăniştilor”

Foto: Facebook

Consilierul judeţean al PSD Timiş Mihai Ritivoiu a scris, într-o postare pe Facebook, că se deme că PSD va avea soarta ţărăniştilor şi cataloghează Comitetul Executiv de marţi seara ca fiind „o împingere pe scări”.

Consilierul judeţean al PSD Timiş Mihai Ritivoiu spune că, în urma Comitetului Executiv de marţi seară, „măcar ne-am pus în mişcare”, dar că se teme că partidul va avea soarta fostului PNŢCD.

„Un pas smucit, mai degrabă o împiedicare sau o împingere pe scări, asta a fost Comitetul Executiv al PSD de aseară. Măcar ne-am pus în mişcare. Dacă acest interimat va încuraja în următoarele două luni dezbaterile doctrinare, reaşezarea valorilor de stânga, selecţia de candidaţi viabili pentru alegerile de la anul, poate mai există o şansă. Altfel, cu actualele feţe palide înscăunate ieri, mă tem că vom avea soarta ţărăniştilor”, a scris Ritivoiu.

Consilierul judeţean al PSD Timiş Mihai Ritivoiu a mai criticat în termeni duri PSD, după rezultatul obţinut la alegerile prezidenţiale spunând că „în locul lui Năstase, Geoană, Rus, Puşcaş îi avem pe Andruşcă – Marele Vulcanizator – Ministru al Economiei şi pe Caraşol – electrician cu diplomă de studii falsificată – director Transelectrica” şi a comparat PSD cu o ”balenă eşuată pe uscat”.

„Partidul meu se duce de râpă. Maşinăria infernală, mastodontul armatelor de activişti, partidul dosarelor de cadre cu trei variante pentru fiecare post în administraţie a devenit un club de gospodine şi de amatori”, spunea consilierul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here