Consilier local al PSD din județul Satu Mare, prins cu un plic de cocaină asupra sa

Consilierul local din orașul Negrești-Oaș, județul Satu Mare, care a fost găsit vineri de polițiști cu un plic de cocaină asupra sa este membru PSD. El era pasager într-o mașină condusă de un șofer depistat pozitiv la aceeași substanță.

Descoperirea au făcut-o polițiștii din orașul Negrești-Oaș, județul Satu-Mare în timpul unei razii în trafic.

Cocaina este un drog de mare risc, iar deținerea acestei substanțe în vederea consumului se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Polițiștii au desfășurat o acțiune de control a șoferilor pe raza localităților Negrești-Oaș, Vama și Bixad din județul Satu Mare. Aceștia au oprit un șofer în vârstă de 26 de ani din Negrești-Oaș care consumase cocaină și au găsit asupra unui pasager, consilier local, un plic în care se presupune că era cocaină, potrivit PresaSM.

Polițiștii negreșteni au organizat o acțiune în sistem integrat fiind sprijiniți de luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, pe raza localităților Negrești Oaș, Vama și Bixad.

Astfel, în urma activităților desfășurate polițiștii au procedat la legitimarea a peste 80 de persoane fiind oprite pentru control aproximativ 70 de autovehicule.

Cu această ocazie, polițiștii au constatat în flagrant delict 3 infracțiuni la regimul rutier, din care o infracțiune de conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și 2 infracțiuni de conducerea unui autovehicul sub influența altor substanțe.

Potrivit informațiilor PresaSM, este vorba despre un șofer, în vârstă de 26 de ani, din Negrești-Oaș, care a ieșit pozitiv la cocaină, după ce a fost oprit în trafic și testat de către polițiști. Totul s-a întâmplat vineri, la ora 01:45.

De asemenea, în calitatea de pasager se afla un consilier local din Negrești-Oaș, asupra căruia s-a găsit un plic de culoare albă, despre care se presupune că ar fi cocaină.

Substanța urma să fie expertizată, iar cercetările sunt continuate de către Serviciul de Combaterea a Crimei Organizate Satu Mare. Dacă va fi găsit vinovat, consilierul local va rămâne fără actualul mandat.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența unor substanțe interzise, respectiv deținere de droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here