Cristian Popescu Piedone se prezinta la sediul Parchetului General, in Bucuresti, joi, 29 septembrie 2016. Inquam Photos / Octav Ganea

Cristian Popescu Piedone, fost primar al Primariei Sector 4 și, în prezent, candidat la Primăria Sectorului 5, ar fi fost testat pozitiv cu noul coronavirus, anunță Realitatea Plus.

Piedone anunța miercuri, 16 septembrie, faptul că fiica sa, care a mers la medic pentru o alergie, a fost depistată cu coronavirus, motiv pentru care inclusiv fostul edil a decis să facă un test.

Fiica mea a mers la medic pentru a face mai mult analize pentru ca este alergica la ambrozie. Medicii i-au cerut sa faca si un test COVID-19, iar in cursul zilei de marti a fost depistata pozitiv cu noul coronavirus. In acest moment se afla in izolare la domiciliu pentru ca este asimptomatica”, a scris Piedone pe Facebook.

Potrivit Realitatea Plus, și rezultatul testului lui Cristian Popescu Piedone ar fi ieșit pozitiv.

Candidatul la Primaria Sectorului 5 a fost, în ultimele zile, în campanie pe stradă, chiar în mijlocul oamenilor.

În decembrie 2019, Cristian Popescu-Piedone – fost primar al Sectorului 4 – a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv. Sentința nu este definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here