Cristian Tudor Popescu i-a explicat în direct lui Cosmin Prelipceanu, joi seara, la Digi 24, cum ar fi trebuit să facă interviul cu Gabriela Firea, reproșându-i ziaristului că și-a subestimat invitata și nu s-a pregătit pentru emisiune.

Prelipceanu a încercat să înceapă discuția spunând că întotdeauna a ținut cont de părerile lui Cristian Tudor Popescu, pe care l-a numit „maestru”.

Vă rog frumos să nu mă numiți maestru, eu nu am discipoli”, a replicat cel supranumit CTP.

Cosmin Prelipceanu a argumentat că în orice interviu nu este interesat cum „iese” el ci să se vadă „cine e ăla din fața” sa. „Pun întrebări și ascult, e aici de făcut un dozaj, e adevărat”, a continuat el.

Păi nu l-ați arătat”, a continuat CTP. În fața argumentelor pe care a continuat să le invoce Prelipceanu, Popescu a spus la un moment dat: „Dacă dvs sunteți împăcat eu nu vreau să vă stric această liniște zen”.

CTP a explicat însă câteva „lucruri care țin de vechimea” sa „în meserie”:

  • „Ați subestimat-o pe doamna Firea. E cel mai alunecos, veninos și pervers personaj care poate fi invitat dintre politicienii momentului.
  • Nu v-ați pregătit pentru a îi pune întrebări țintite în legătură cu activitatea primăriei
  • A condus această discuție, a vorbit despre ce a vrut ea, tot timpul”
  • Minciuna sfruntată, aia pe care a practicat-o aici pe post, la dvs

Acesta a prezentat și „metodele” folosite de Gabriela Firea într-o emisiune:

  • împroașcă cu vorbe, revarsă un puhoi de vorbe continuu asupra celor din platou
  • în clipa în care celălalt încearcă să deschidă gura accelerează puhoiul ca să nu deschidă gura
  • autovictimizarea, uneori dusă la absurd

Cristian Tudor Popescu a invocat și interviul pe care Gabriela Firea l-a oferit joi lui Bogdan Chiriac, unde a cerut inclusiv să i se dea un pumn pentru a nu sări „haterii” să critice modul în care s-a făcut interviul.

Dvs pe lângă Bogdan Chiriac erați niște investigatori feroce, FBI”, a ironizat din nou CTP, în opinia căruia Bogdan Chiriac a avut următoarea atitudine: „Doamnă primar general vă rog să-mi permiteți să-mi dau două palme în semn de omagiu față de dvs”. „Probabil e o spanky girl”, a mai comentat CTP.

În opinia sa, atacul declanșat de Gabriela Firea la adresa lui Carmen Uscatu și a Oanei Gheorghiu de la Asociația Dăruiește Viața este legată de intenția sa de a candida pentru un al doilea mandat la Primăria București.

Ați văzut un PSD-ist, până la ultimul membru, unul singur care să ia poziție față de acea abjecție a doamnei Firea? Aici e vorba de copii bolnavi de cancer”, a continuat CTP.

Obiectivul a fost să-l atace pe Voiculescu. Mă adresez tuturor PSD-știlor din țară: Sunteți lași și abjecți pentru că nu ați spus un cuvânt” la atacul lansat de Firea față de cele care construiesc, din donațiile românilor, spitalul oncologic pentru copii.

3 COMENTARII

  1. CTP face pe prostul? Prelipceanu nu e incepator – a luat multe interviuri – insa stia ca Firea a dat o gramada de bani sau avea ordine sa nu o deranjeze cu vreo intrebare incomoda sau o intrerupere din minciuni.

  2. Dar cand ONG-ul a refuzat cei 11.000euro pe care formatia Holograf a vrut sa-i doneze, atunci n-a mai fost vorba de copiii bolnavi de cancer? Hai sa fim seriosi, s-a politizat prea mult initiativa asta, dar cand li se reproseaza asta, initiatoarele sar cu „e vorba de copiii bolnavi de cancer” prin urmare cei ce s-ar opune sau ar ridica ceva obiectii sunt inumani, cum ar veni. Eu stiu un lucru de bun simt: daca initiatorii acestui proiect admirabil ar avea in gand numai aceasta nu si scopuri politice, s-ar purta elegant si respectuos cu toti cei care ar vrea sa ajute si fata de toti de care ar avea nevoie, inclusiv autoritatile, reprezentantii Statului, care asigura terenul si apoi finanteaza utilarea spitalului. Altfel, seamana cu acei actori sau cantaciosi care iau bani de la Statul care vremelnic e reprezentat de pesedisti ca sa-i injure copios pe acestia, pe retelele sociale sau in productiile lor hartistice. Revenind la subiect, nu m-ar surprinde ca in viitor inclusiv copiii bolnavi de cancer sa fie admisi sau nu intr-un asemenea spital dupa cum apartin taberei „bune”, cei refuzati fiind progeniturile „ciumei rosii”. Prea multa ura si ura, dispretul, atrag ura. Urmeaza oare un razboi civil?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here