CTP părăsește emisiunea lui Cosmin Prelipceanu de la Digi24

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu nu va mai apărea în emisiunea Jurnalul de seară, de la Digi24, alături de Cosmin Prelipceanu.

„De acum înainte, mă puteți vedea vineri seara, la Digi 24, și în cursul săptămânii, în intervenții ad-hoc, atunci când este cazul”, a declarat Cristian Tudor Popescu, pentru Paginademedia.ro.

Pe Republica.ro, jurnalistul a scris că va mai putea fi văzut la televizor, dar într-o nouă emisiune, cu un alt realizator: „Stimați telespectatori Digi24, nu ne mai putem întâlni mâine-seară, joi, la ora 21, așa cum nu ne-am întâlnit nici joia trecută, dar ne-am întâlnit în ultimii 5 ani. Tot răul spre bine. De acum înainte, în fiecare vineri, tot de la ora 21, voi fi invitatul tinerei și talentatei jurnaliste Digi24, Alina Manolache, în noua emisiune intitulată CAP LIMPEDE”.

Potrivit Paginademedia.ro, jurnalistul a refuzat să dea detalii despre ce a stat la baza deciziei și cine a avut inițiativa.

„Nu comentez nimic despre această schimbare, cu excepția comunicării ei, astfel încât publicul să știe unde mă poate vedea. Am dreptul al acest răspuns: nu comentez”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

La sfârșitul lunii octombrie, Cristian Tudor Popescu, a criticat în termeni duri, pe Facebook, prestația jurnaliștilor care au realizat interviul cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, printre aceștia figurând și Cosmin Prelipceanu.

Ulterior, în emisiunea de la Digi24, CTP i-a explicat lui Prelipceanu că a procedat greșit în timpul interviului: „Trebuia să-i fie citit năpârcii Firea în față, tare și cu dicție, textul oribil al femelei scatofile”.

Foto: INQUAM/Bogdan-Ioan Buda


3 COMENTARII

  1. M-a enervat și pe mine când același realizator încerca să îl pună într-o postură pozitivă pe C.P.Tăriceanu ….propun schimbarea moderatorului sau să plece de tot din Digi este „Dăncilă din Digi”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here