Sursa foto: money.ro

Au apărut noi scene filmate în noaptea de vineri, în fața Spitalului Foișor, cu activista PSD Codruța Cerva care a îmbrâncit un ambulantier și l-a înjurat apoi, zbierând: „Fir-ați ai dracu’ cu salvarea voastră să fiți, criminalii dracu care sunteți!”, scrie money.ro.

Codruța Cerva, intens promovată de România TV, se lipise de o targă și îi băgase telefonul în față unei paciente pentru a o filma. „Sunteți operată, de ce v-ați operat?”, o întreba insistent Cerva.

Ambulanțierul care manevra targa a atins-o pe Cerva, moment în care activista a reacționat isteric, îmbrâncindu-l și injurandu-l pe acesta: „Băi, ăsta! Băi, ăsta! Fir-ați ai dracu’ cu salvarea voastră să fiți, criminalii dracu care sunteți!”.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a precizat sâmbătă seara că deja au fost internați la Spitalul Foișor 7 pacienți cu COVID-19 la ATI, iar transferul bolnavilor va continua la interval de aproximativ 60 – 90 minute.

Totodată, în paralel, au sosit la Spitalul Foișor de la unitățile de primiri urgente și pacienți care au nevoie doar de oxigen pe secție obișnuită, a spus Arafat.

Activista PSD Codruta Cerva și negationistul Pompiliu Diplan au provocat scandal, vineri noapte, în fața Spitalul de Ortopedie „Foișor” din Capitală după ce Raed Arafat a decis că pacienții să fie transferați la alte spitale. „Foișor” devine spital COVID.

Codruta Cerva a venit în fața spitalului și a început să țipe în fața jandarmilor: „De ce ascultați ordinele lui Arafat? De ce vă bateți joc de români?”.

Jandarmii i-au cerut să facă loc și să elibereze intrarea în spital. „Nu ne dăm la o parte, vrem să știm de ce au fost scoși din spitale”, a zbierat Cerva.

Ea a continuat apoi să țipe și să plângă în fața spitalului, în timp ce era filmată de România TV. „Noaptea, ca hoții, sunt scoși oameni cu durere din spital”, a declarat apoi Cerva la RTV.

De altfel, Cerva are o relație foarte apropiată cu România TV, ea fiind văzută mai tot timpul alături de trimisul acestui post TV.

Sursa foto: Money.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here