Cum explică Dăncilă de ce le-a zis „ăștia” românilor din Diaspora

captură video

Viorica Dăncilă a încercat să clarifice expresia care i-a atras un nou val de critici ieri, anume că a folosit „ăștia” când s-a referit la românii din Diaspora atunci când a răspuns la o întrebare în timpul conferinței de presă de la Parlament. Invitată la Antena 3, prezidențiabila PSD a spus că, de fapt, îl cita pe Iohannis.

„Vreau să fac acestă precizare. Eu am vrut, de fapt, să folosesc expresiile pe care le folosește președintele. Probabil nu am pus ghilimelele de rigoare și s-a înțeles greșit. Și când am spus ‘niște evrei’ și când am spus ‘ăștia’ am vrut să folosesc cuvintele președintelui, în niciun caz să jignesc pe cineva. Eu cred că în mediul online, ca și în presă, trebuie să accepți și criticile, dacă acestea sunt bazate pe fapte reale.” a spus Viorica Dăncilă.

Replica bizară a șefei PSD a venit în timpul conferinței de presă de ieri cu jurnaliștii, atunci când vorbea de realizările partidului pentru românii din Diaspora.

„Iohannis nu a făcut nici măcar o deplasare pentru românii din diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în state unde avem o mare majoritate a românilor care au plecat din țară, nu s-a întâlnit cu ăștia, nu a vorbit despre venirea lor în România și ce face în calitate de președinte ca românii să se întoarcă acasă” a afirmat ieri candidata PSD.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here