Cum se laudă soldații ruși când își sună soțiile

Vlada Sedan (foto), jurnalista de sport căsătorită cu vedeta naționalei de fotbal a Ucrainei, Oleksander Zinchenko, a oferit un interviu în care face dezvăluiri privind soldații ruși care i-au invadat țara, scrie ziare.com.

Vlada, considerată una dintre cele mai frumoase femei din Ucraina, este recunoscută pentru ardoarea cu care și-a apărat țara, prin declarații tăioase la adresa rușilor, ea aflându-se în prezent în Anglia, acolo unde joacă soțul Zinchenko, la Manchester City.

”Apropo, toţi soldații ruși spun cât de bine au trăit aici, ce amenajări şi-au făcut oamenii, că lucrurile sunt de bună calitate.

Când îşi sună soţiile se laudă cu prada, cu pantofii sport şi cu laptopurile pe care le aduc copiilor lor.

Aş vrea să o sun pe o astfel de mamă sau soţie şi să o întreb ”Cum puteți să trăiți cu un asemenea monstru?” Cum? Cu toate aceste lucruri furate, cu tot ce le-a fost luat copiilor?”, a mai spus Vlada Zinchenko

„Voi vreți un interviu în limba rusă pentru ca rușii să ne audă. Nu-mi este greu să vorbesc rusă, dar au trecut mai bine de patruzeci de zile de război și tot ce pot spune în această limbă este să fiu auzit de cât mai mulți ruși: „Du-te la * uy”.

”Nu îmi voi cere scuze pentru aceste cuvinte. Asta e tot!”.

”Acum vreau să trec la ucraineană. Cred că după atâtea zile de război, nu are rost să continuăm să batem la ușa poporului rus. Mai bine ma duc si dau cu capul de trei ori de zid, vor fi mai multe beneficii. Cel puțin, fluxul de sânge în cap se îmbunătățește. Din păcate, nu există pe cine să bată. Poate te îngenunchezi în fața lor? Nu voi face asta, voi continua să vorbesc ucraineană”, a mai spus Vlad, conform sport.ua.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here