Dan Barna ar vrea ca RISE să-i ancheteze și pe ceilalți prezidențiabili

Dan Barna a criticat din nou ancheta RISE Project legată de proiectele sale cu fonduri europene. Liderul USR a spus că asemenea anchete sunt normale în cazul candidaților cu șanse de câștig. De asemenea, este convins că și oponenții lui pentru fotoliul de la Cotroceni vor fi tratați la fel.

„Este o anchetă foarte consistentă și e normal ca într-o campanie electorală, e inerent cumva ca într-o campanie electorală candidații cu șanse să fie verificați de presă. Este un lucru foarte bun, asta înseamnă libertatea presei și e normal că există lucrul acesta în România. Sper și sunt convins că în zilele următoare vor exista anchete similare și pentru ceilalți candidați la alegerile prezidențiale”, a spus Barna, marți seară, la Digi24.

Prezidențiabilul USR-PLUS a criticat din nou articolul, despre care a spus că s-a concentrat doar pe eșecuri, pe care le consideră normale în condițiile în care a lucrat.

„Sunt invocate în acea anchetă câteva structuri de economie socială care n-au avut succes după perioada de sustenabilitate. Ceea ce nu se spune este că toate aceste structuri au funcționat pe perioada de implementare, au funcționat pe perioada de sustenabilitate. Pur și simplu, da, au ales câteva elemente la părți din proiecte unde, după sustenabilitate, acele proiecte nu au supraviețuit în economia de piață. E una din marile provocări ale structurilor care lucrează cu persoane vulnerabile să rămâne competitive la finalul proiectelor”, a mai spus președintele USR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here