Dan Barna denunță „fake news” în cazul întâlnirii lui cu Emeric Ienei

Dan Barna a denunțat drept „Fake News” toate articolele apărute ieri, în care era acuzat că nu l-a recunoscut pe marele antrenor Emeric Ienei și că s-a oferit să-i dea acestuia un autograf, în loc să-i ceară.

„Fake news-ul că nu l-aș fi recunoscut e la fel de credibil precum informația că s-a aflat că nu beau apa lichidă.” a scris Dan Barna pe Facebook.

Articolele care îl acuzau pe Dan Barna că nu l-a recunoscut pe Emeric Ienei s-au răspândit ieri cu iuțeala focului pe Internetul românesc. Președintele USR s-a întâlnit cu marele antrenor pe stradă în Oradea, în timpul unui eveniment de campaniei. Cei doi și-au dat mâna și au schimbat câteva cuvinte. La un moment dat, Dan Barna l-a întrebat pe Emeric Ienei dacă nu vrea un autograf. După, candidatul USR a spus că vrea și el unui de la tehnicianul care a câștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua în 1986.

După ce a fost ironizat intens în presă, Dan Barna a clarificat momentul, într-o postare pe Facebook.

Micile bucurii mari ale campaniei

Ieri, la Oradea, am avut bucuria să îl întâlnesc pe Emerich Jenei, un senior distins cu seninătate în vorbă și în privire. Eram prea mic pentru a-mi aminti performanțele Nadiei sau ale lui Năstase, astfel încât marile bucurii sportive ale copilăriei mele se numesc Craiova Maxima din ’83 a lui Ilie Balaci, extraordinara olimpiada a României la Los Angeles în ’84 și Steaua lui Emeric Ienei din ’86.

Emeric Ienei este unul din oamenii care ne-a arătat tuturor că dacă crezi în victorie și muncești ea va veni cu siguranță.

Am fost onorat și emoționat să am cu el un dialog de câteva minute în care m-a încurajat, la finalul căruia, cu umor și eleganță, am făcut și un schimb de autografe.

Îi doresc sănătate și sper să ne vedem din nou cât mai repede.” a scris liderul USR.

La Oradea am avut bucuria să îl întâlnesc pe Emerich Jenei

Micile bucurii mari ale campanieiIeri, la Oradea, am avut bucuria să îl întâlnesc pe Emerich Jenei, un senior distins cu seninătate în vorbă și în privire. Eram prea mic pentru a-mi aminti performanțele Nadiei sau ale lui Năstase, astfel încât marile bucurii sportive ale copilăriei mele se numesc Craiova Maxima din '83 a lui Ilie Balaci, extraordinara olimpiada a României la Los Angeles în '84 și Steaua lui Emeric Ienei din '86.Emeric Ienei este unul din oamenii care ne-a arătat tuturor că dacă crezi în victorie și muncești ea va veni cu siguranță. Am fost onorat și emoționat să am cu el un dialog de câteva minute în care m-a încurajat, la finalul căruia, cu umor și eleganță, am făcut și un schimb de autografe.Îi doresc sănătate și sper să ne vedem din nou cât mai repede.P.S.: Fake news-ul că nu l-aș fi recunoscut e la fel de credibil precum informația că s-a aflat că nu beau apa lichidă.

Publicată de Dan Barna pe Vineri, 25 octombrie 2019

Soția lui Emeric Ienei, Ileana, a declarat pentru GSP.ro: „Am fost cu soțul meu în acel moment. Din moment ce dânsul (n.r. Dan Barna) a venit să ne salute, e evident că ne-a recunoscut”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here