Cântărețul Dan Bittman a declarat, într-un interviu acordat Adrianei Bahmuțeanu că ”dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Șoșoacă, eram Suedia, nu România!”. „Eram departe de tot”, a susținut Bittman.

Întrebat ce părere are despre Șoșoacă, Bittman i-a adus elogii senatoarei: „Ah, da, o salut și, uite, beau un pahar de vin în cinstea ei! Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici- Șoșoacă, eram Suedia, nu România! Eram departe de tot…”.

Bittman susține că Șoșoacă se luptă pentru „drepturile” românilor: ”Românii au uitat să-și ceară drepturile, nu știu nici ce drepturi au…”.

”Unii sunt deranjați de modul în care ea se exprimă. Ea e femeie, iar în România misogină femeile trebuie călcate în picioare, dar este o femeie care cunoaște legile, este o femeie care apară legile și vorbește în numele legii. Suntem într-o țară, România, în care nimeni nu apără legea în fața autorităților. Nu avem o lege a răspunderii prezidențiale – pentru că președintele încalcă legea în fiecare zi”, a mai acuzat Bittman.

Bittman a amai spus că Șoșoacă este „un adevărat avocat al poporului!”.

”Alții dau cu invective în ea…. Pentru că… e pe interese, întreaga presă e pe interes, e plătită… presa liberă e o poveste. Fără îndoială Diana Șoșoacă este un început, îmi pare rău că cei din fostul partidul ei nu au știut să renunțe la orgolii.

Diana Șoșoacă trebuia menținută, pentru că face treabă. Ea face treabă, face pentru popor, ea este un adevărat avocat al poporului! Uite, poate facem o mișcare civică, o invităm și pe Diana Șoșoacă și facem o mișcare civică adevărată”, a mai spus Bittman.

Mugur Mihăescu, care a realizat un program scandalos de Revelion la TVR, alături de Bittman, nu a mai avut nicio reacție publica în legătură cu măștile de protecție sau cu măsurile de restricție după valul de critici de la începutul lunii ianuarie.

4 COMENTARII

  1. Urat se mai imbatraneste in Romania!!….Cazul Onesti, Bittman, politicieni cu pensii speciale, pensionari spalati pe creiere ce voteaza stramb de 30 ani incoace…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here