Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, la Congresul PSD că nu va renunţa la candidatura la prezidenţiale în favoarea lui Călin Popescu Tăriceanu şi că va rămâne un om corect în faţa celor din PSD care au încredere că va câştiga alegerile.

Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, la Congresul PSD că nu va renunţa la candidatura la prezidenţiale în favoarea lui Călin Popescu Tăriceanu şi că va rămâne un om corect în faţa celor din PSD care au încredere că va câştiga alegerile, relatează Mediafax.

Categoric nu voi renunţa în favoarea domnului Tăriceanu. Întotdeauna sunt un om corect şi voi rămâne un om corect în faţa celor din PSD care mi-au dat un vot de încredere. Nu se va întâmpla acest lucru”, a declarat Viorica Dăncilă la finalul Congresului extraordinar al PSD.

Dăncilă a spus că ea nu consideră o competiţie cu Klaus Iohannis şi Dan Barna pentru că ei nu merg în rândul oamenilor.

Am spus că nu intru în competiţie cu domnul Iohannis sau cu domnul Dan Barna. Ei nu sunt apropiaţi de oameni, nu iubesc oamenii, nu merg în rândul oamenilor. Domnul Dan Barna sădeşte ura în rândul oamenilor. Oamenii au nevoie de unitate. Adevăratul sondaj pentru noi este ziua votului. Adevărul îl vedem la vot. În 2014 domnul Victor Ponta avea 31%, Klaus Iohannis 15% şi rezultatul a fost invers”, a adăugat Dăncilă.

Viorica Dăncilă crede în mobilizarea colegilor săi pentru numărul de voturi.

Colegii mei sunt mobilizaţi şi fiecare îşi va asuma un număr de voturi. Această asumare vine prin discuţiile cu fiecare organizaţie în parte, cu rezultatul pe care fiecare organizaţie vrea să îl aibă. Cred că colegii mei sunt mobilizaţi în toată ţara. Cred că fiecare coleg va putea arăta la aceste trei alegeri de ce credibilitate se bucură în comunitatea în care este primar sau acolo unde nu este primar dar vrea să candideze din partea PSD”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Congresul de sâmbătă a marcat lansarea candidaturii liderului PSD Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte al României. La eveniment au participat şi preşedintele PES, Sergei Stanishev. La eveniment au fost prezenţi 1.107 delegaţi, potrivit anunţului făcut de Mihai Fifor la începutul reuniunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here