Viorica Dăncilă s-a împiedicat din nou în acuzativ încercând să explice câte case are

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, participa la un eveniment electoral unde sunt prezenti membrii ai conducerii centrale a PSD, alaturi de mii de simpatizanti, organizat la compexul Senator din Timisoara, Timis, Vineri 1 Noiembrie 2019, Cornel Putan

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, afirmă că poate justifica toate cele patru case pe care le deţine, spunând că una a început să o construiască încă din 1999, iar celelalte sunt un apartament la Videle, o casă moştenită de la mama sa şi o alta a socrilor, „o casă de ţară”.

„Poate am avut ghinion să nu am şase case care să le iau din meditaţii. Eu tot ceea ce am făcut am făcut prin munca mea şi a soţului meu”, susţine Viorica Dăncilă.

Dăncilă a fost întrebată, joi seară, într-o conferinţă de presă despre cele patru case trecute în declaraţia de avere şi de unde a avut bani pentru ele.

„Totul se poate justifica: am fost nouă ani europarlamentar”, a spus Dăncilă. 

Fostul premier a dat explicaţii despre casa pe care o deţine la Predeal, pe care spune că a început să o construiască din 1999 şi pe care n-a terminat-o nici acum.  Ea a spuse că mai are „un apartament într-un bloc modest din Videle”, o altă casă pe care a moştenit-o de la mama sa, decedată, şi o a patra la ţară, a socrilor, pe care o descrie drept „o casă modestă, o casă de ţară”

„Poate am avut ghinion să nu am şase case care să le iau din meditaţii. Eu tot ceea ce am făcut am făcut prin munca mea şi a soţului meu”, a spus Dăncilă.

2 COMENTARII

  1. Nu are decat patru case si bijuterii (brose mai ales) ceasuri, etc, in valoare de alte cinci, obtinute nu din meditatii (pentru ca nu o duce capul) ci din stat ca floarea-n glastra la Bruxelles. Imbecila dracului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here