Dăncilă sare în apărarea lui Fifor: Nu a greșit, este un om implicat

Sursa: INQUAM/Octav Ganea

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, afirmă că „nu a greşit Mihai Fifor”, care este un om implicat, dar echipa sa de campanie va avea responsabili pe fiecare regiune a ţării, pentru că mai mulţi colegi şi colege vor să se implice pentru a câştiga alegerile prezidenţiale.

Dăncilă menţionează că, tot pentru campanie, are o broşă specială. „Este o broşă specială, se numeşte Inima românească, sper ca fiecare să poarte această broşă în campanie şi după, pentru că atunci când mergem pe un drum trebuie să avem o inimă românească”, susţine ea.

Dăncilă a sosit puţin înainte de ora 11.00 la Romexpo şi a făcut o baie de mulţime, dând mâna cu oamenii care o aşteptau şi fotografiindu-se cu unii dintre ei.

Ea a spus că îşi începe campania electorală cu dorinţa de a avea alături „cât mai mulţi români, echipa PSD şi fiecare care are o speranţă şi încredere că putem să mişcăm lucrurile în această ţară”.

„Am demonstrat acest lucru ca prim-ministru, pot să mă uit în ochii fiecărui român, nu am luat nicio măsură împotriva românilor şi cred că pot demonstra aceeaşi detrminare şi aceeaşi luptă pentru România şi pentru români şi în calitate de preşedinte”, a afirmat Dăncilă.

Întrebată cine este acum şeful său de campanie, Dăncilă a replicat: „O să fie, avem pe fiecare regiune, pentru a eficientiza activitatea, avem pe fiecare regiune un responsabil de campanie. Luni vom fi la sediul din Kiseleff şi vom face o echipă mult mai puternică. Vrem acest lucru pentru că ne dorim să câştigăm şi fiecare coleg, fiecare colegă din PSD, din conducerea partidului vrea să se implice”.

Dăncilă a fost întrebată cu ce a greşit Mihai Fifor ca şef de campanie de a fost schimbat din funcţie.

„Nu a greşit Mihai Fifor, nu aş interpreta aşa, Mihai Fifor este un om implicat, dar vrem ca mai mulţi colegi să se implice în organizare şi în deplasările în teritoriu, vrem ca mult mai mulţi să ne implicăm pentru a avea şanse cât mai mari să câştigăm prezidenţialele”, a susţinut Dăncilă.

Dăncilă a afirmat, răspunzând unei alte întrebări, că a fost mereu sprijinită de familie, de soţul său, cu care este căsătorită de 36 de ani, şi de fiul său, dar aceştia nu fac politică.

Ea a mai spus că are o broşă specială pentru campania electorală.

„Este o broşă specială, se numeşte Inima românească, sper ca fiecare să poarte această broşă în campanie şi după, pentru că atunci când mergem pe un drum trebuie să avem o inimă românească”, a susţinut ea.

Viorica Dăncilă îşi lansează, sâmbătă, candidatura la alegerile prezidenţiale, evenimentul având loc la Romexpo.

Context. Cum a ajuns Fifor în situația aceasta

În ședința CEX de vineri seară, lui Mihai fifor i s-au adus azuzații și reproșuri în cascadă: tentativă de puci în filiala PSD Olt, condusă de Paul Stănescu; intenția de a prelua conducerea PSD București și de a candida la Primăria Capitalei; oportunism când vine vorba de funcții.

Însă Mihai Fifor nu a fost demis vineri seara, votul amânându-se. Dar PSD va organiza un congres după turul doi al prezidențialelor, când mandatul de secretar general al lui Mihai Fifor și chiar mandatul de președinte al Vioricăi Dăncilă vor fi puse în joc.

Cert este că Fifor a rămas totuși fără coordonarea campaniei pentru prezidențiale a lui Dăncilă.

Foto: INQUAM/Octav Ganea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here