De ce Putin nu va anunța niciodată mobilizarea generală în Federația Rusă

Sursa: Kremlin.ru

Președintele rus Vladimir Putin  nu va anunța niciodată o mobilizare generală în țară. Afirmația a fost făcută de expertul militar Oleg Jdanov, într-un interviu pentru TSN, scrie unian.ua

El (președintele Federației Ruse Vladimir Putin – n.red.) nu va anunța niciodată o mobilizare generală. Evenimentele din Crimeea confirmă acest lucru. Îi este teamă să admită că sunt lovituri militare. La început a pus totul pe seama siguranței la incendiu. Apoi, Federația Rusă și-a dat seama că asta a fost o prostie completă (…). Le este frică. De aceea nu va anunța niciodată mobilizare, pentru că războiul își pierde popularitatea în rândul populației. Și în al doilea rând, nu poate admite că a doua armată invincibilă din lume nu a putut învinge cea de-a 22-a armată din lume – armata ucraineană”, a explicat Jdanov.

În ceea ce privește  recrutarea, potrivit expertului, nici nu este și nici nu va avea succes.

Recrutarea nu are, de asemenea, prea mult succes. În cele 6 luni de război nu au reușit să recruteze 13.000 de bieloruși, conform diverselor surse, iar 16.000-40.000 de mercenari sirieni nu sunt aici – nimeni nu a vrut să meargă. De asemenea, 100.000 de soldați din Coreea de Nord nu sunt nici ei în Ucraina”, a mai afirmat Jdanov.

După cum a informat Unian, expertul militar Oleg Jdanov a reamintit că dictatorul rus Putin iubește simbolurile, prin urmare, în zilele de sărbătorile legale ale Ucrainei – 23-24 august – sunt posibile lovituri masive cu rachete ale Federației Ruse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here