Deian Boldor, bătut, la el acasă, pentru că are coronavirus

Scene incredibile în Albania, după ce fostul internațional român Deian Boldor (25 de ani), legitimat la Partizani Tirana, a trecut prin clipe de teroare. A fost bătut, chiar la el acasă, de propriii coechipieri.

Patru jucători de la Partizani Tirana, printre care și Boldor, au fost diagnosticați cu noul SARS-COV-19. Evident, acești fotbaliști au intrat în carantină. Boldor nu se aștepta ca lucrurile să degenereze.

Într-o zi, Deian ar fi fost sunat de Eraldo Cinari, Esat Mala și Kristi Kote, trei dintre coechipierii săi. Aceștia l-au amenințat pe român și l-au acuzat de răspândirea virusului. Mai mult, cei trei jucători s-au dus la Boldor acasă, iar acolo lucrurile au luat o turnură neașteptată.

A ieșit o încăierare generală, în care s-au împărțit și pumni. Speriați de scandalul creat, vecinii au sunat la Poliție. Imediat a venit un echipaj iar agresorii au fost reținuți, susține Pro Sport.

Din păcate, Boldor a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital, acolo unde a rămas internat pentru investigații amănunțite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here