Deputat PNL: Nicuşor Dan este cel mai bun candidat pentru Primăria Capitalei

Nicusor Dan
Foto: George Calin/Inquam Photos

Deputatul PNL Matei Dobrovie afirmă că Nicuşor Dan este cel mai bun candidat pentru Primăria Capitalei dintre cei care şi-au anunţat intenţia de a candida până acum, argumentând că ”nu ne mai putem permite încă patru ani cu Firea Faliment”, potrivit News.ro.

”Nicuşor Dan este cel mai bun candidat pentru Primăria Capitalei, dintre cei care şi-au anunţat intenţia de a candida până acum din partea dreptei”, scrie deputatul PNL Matei Dobrovie pe pagina sa de Facebook, citat de News.ro.

El consideră că Nicuşor Dan, candidat independent, susţinut de toate formaţiunile politice declarate de dreapta, ar fi cel mai bine plasat s-o învingă pe Gabriela Firea.

”După o luptă de peste zece ani cu mafia imobiliară, pentru salvarea spaţiilor verzi şi a clădirilor de patrimoniu, el se bucură, pe bună dreptate, de cea mai mare credibilitate în Bucureşti. Ca şi candidat independent, susţinut de toate formaţiunile politice declarate de dreapta, ar fi cel mai bine plasat s-o învingă pe Gabriela Firea, în cazul în care alegerile locale rămân într-un singur tur. De ce? Deoarece cunoaşte bine administraţia publică, ştie care sunt problemele Bucureştiului şi are soluţiile corecte, are notorietatea şi intenţia de vot cea mai mare, este perseverent şi iubeşte acest oraş”, mai scrie Matei Dobrovie.

El spune că, încă patru ani cu Gabriela Firea în funcţia de primar general al Capitalei ar fi un dezastru.

”Nu ne mai putem permite încă patru ani cu Firea Faliment. Ar fi un dezastru pentru Bucureşti!”, mai spune Dobrovie.

Foto: INQUAM/George Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here