Deputatul „Marș, păduche!” Tănasă, premiat de Dan Voiculescu, în 2015, cu 50.000 de lei pentru „curaj”

Deputatul AUR Dan Tănasă, care s-a remarcat miercuri printr-un comportament suburban în Parlament la adresa a doi deputați USR, a fost premiat in 2015 de Fundatia „Dan Voiculescu” cu 50.000 de lei, potrivit Aktual24.

Tănasă a primit, in 2015, “Premiul Libertatea Presei pentru Curaj” din partea Fundatiei „Dan Voiculescu”. Premiul, în valoare de peste 10.000 de euro, i-a fost înmânat chiar de Mihai Gâdea într-o ediție a emisiunii „Sinteza Zilei”.

„Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi la cei din jurul tau, spunea Gandhi. Sper ca activitatea mea pentru respectarea legii să-i inspire și pe alții să acționeze. Pentru că schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Mulțumesc Fundației Familia Voiculescu pentru onoarea de a-mi răsplăti munca”, a declarat atunci Dan Tănasă.

Miercuri, Tănasă l-a înjurat pe holul Parlamentului pe deputatul Ionuț Moșteanu (USR).

„Daca te bag în pizda mă-tii, o să zici că am ceva cu tine. Tu, pe lângă George Simion, ești un zero barat! Ești un securist, puți de la o poștă a securism. Îți fac o mare favoare că te bag în seamă, ești un zero barat! Nu te înjur, ești un zero barat! N-ai făcut nimic in viața ta, nu vorbi tu de George Simion! Ești nimeni în drum, George Simion este cu zece clase peste tine!”, a spus Tănasă, fiind filmat de jurnaliști.

„Nu vă face cinste”, a replicat Moșteanu.

Ulterior, Tănasă l-a înjurat si pe deputatul USR Silviu Dehelean: „Dispari de aici, păduche, nu auzi ce spun? Bă, dispari de aici! Îți ordon să dispari din fața mea, sa faci pași. Nu mai strica aerul. Marș de aici! Îți ordon să faci pași înainte.” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here