Designerul Cristina Joia, desfigurată în bătaie de femeia pe care a atenționat-o că a parcat mașina într-un loc nepermis

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii ”Visuri la cheie”, a fost victima unui atac de o sălbăticie ieșită din comun, petrecut sâmbătă după-amiază, într-un magazin de pe Calea Șerban Vodă, conform stirileprotv.ro.

De pe patul de spital, povestește cum o banală și absolut întâmplătoare vizită într-un magazin din Sectorul 4 al Capitalei s-a transformat într-un coșmar care ar putea să îi lase urme pentru tot restul vieții. Totul, după ce a dojenit-o pe o femeie care își parcase limuzina pe o trecere de pietoni, blocând practic intrarea în parcarea magazinului.

“M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja”. ″Am o tăietură, (…)este spartă piramida nazală, și-a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile”.

Atacul feroce s-a petrecut sub privirile angajatelor magazinului. Cristina a fost internată de urgență în spital și operată la nas. Agresoarea este în continuare liberă, dar va fi anchetată și riscă închisoarea. Cristina Joia a primit primele îngrijiri chiar în magazin, iar apoi a fost dusă de urgență la Spitalul Bagdasar Arseni unde a și fost operată peste noapte.

Sursa foto: Facebook

Femeia suspectă a fost deja identificată de polițiști care nu îi pot cere deocamdată socoteală și nici nu pot să o acuze de violențe. Asta pentru că așteaptă ca victima să fie externată din spital și să depună personal plângerea penală.

Biroul de presă al Poliției Capitalei: ”În cauză, polițiștii Capitalei s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și desfășoară activități pentru depistarea autorului și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”.

În funcție de numărul de zile necesare pentru îngrijirea medicală a Cristinei Joia va fi făcută și încadrarea juridică a faptei: fie loviri sau alte violențe, fie vătămare corporală. Sunt infracțiuni pentru care agresoarea riscă până la zece ani de închisoare.

2 COMENTARII

  1. Fraza asta e monumentala: „Femeia suspectă a fost deja identificată de polițiști care nu îi pot cere deocamdată socoteală și nici nu pot să o acuze de violențe. Asta pentru că așteaptă ca victima să fie externată din spital și să depună personal plângerea penală.” Si daca victima, Doamen fereste, moare, politia se spala pe maini, ca nu mai are cine depne plangere? Ce rost are propoitia de mai sus, daca apii se spune ca politia s-a autosesizat? Poate ne spune si noua cineva ce se intampla cu toate auto-sesizarile autoritatilor, putine, cum stim ca sunt in Ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here