Deținutul evadat din faţa unei clinici medicale din Bucureşti, prins la Oradea unde a ajuns după ce a schimbat patru maşini

Deținutul care a evadat marți din faţa unei clinici medicale din Bucureşti a circulat cu patru maşini până la Oradea, unde a fost prins miercuri. El s-a dat drept şofer de TIR cu vehiculul stricat pentru a-l convinge pe un şofer să-l ajute.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro, că o maşină de ocazie l-a scos pe Meszaros Zsombor din Bucureşti şi l-a lăsat la Tâncăbeşti, pe DN1.

În total, evadatul a mers cu patru maşini până la Oradea, la un moment dat fiind reperat în judeţul Cluj.

La Oradea, de exemplu, bărbatul pretindea că este şofer de TIR şi are vehiculul stricat, încercând să convingă un şofer de TIR să-l ajute să meargă mai departe.

El a fost prins, miercuri dimineaţă, în Oradea, după ce o persoană care l-a recunoscut a sunat la 112.

Meszaros Zsombor, condamnat la 18 ani de închisoare pentru omor, a evadat, marţi, dintr-o dubă aflată în faţa unei clinici medicale din Sectorul 2 din Bucureşti.

La data de 9 aprilie 2024, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, deţinut în cadrul unui penitenciar, în timp ce aştepta într-o ambulanţă pentru a fi supus unui control medical, a deschis uşa autovehiculului şi a părăsit locul. Bărbatul se afla în executarea unei pedepse de 18 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei, potrivit News.ro.

În 2017, bărbatul şi-a ucis iubita, cetăţean german, şi i-a lăsat cadavrul înportbagajul unei maşini, într-o parcare din judeţul Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here