Diana Șoșoacă, la Iași: Mii de oameni m-au urcat pe soclul lui Cuza

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a fost filmată, duminică, în timp ce își regiza apariția la România TV împreună cu corespondenta postului la Iași. Șoșoacă a devenit vedetă la RTV, alături de Codruța Cerva și de Oana Lovin. 

„Doamnă, luați microfonul că eu vă păzesc”, i-a spus corespondenta RTV lui Șoșoacă. „Vă rog să nu o mai asaltați că intră în direct”, le-a spus apoi „jurnalista” celor aflați în jurul senatoarei.

Șoșoacă a înhățat microfonul și a dat un ordin răstit: „Hai, la hora toată lumea”. Mulțimea s-a executat și a încropit de urgență o horă în jurul ei, în timp ce aceasta își susținea discursul în direct la România TV.

Șoșoacă a venit la Iași, de ziua Micii Uniri, și s-a urcat pe soclul lui Alexandru Ioan Cuza. Ea a susținut că a fost „urcată” pe soclu de mii de oameni.

Nu m-am urcat eu pe statuie, am fost urcată de oameni. Am fost urcată pe soclu. Erau câteva mii de oameni și le mulțumesc din suflet celor care au venit în Iași. Au venit chiar și din Moldova. Nu ne-am săturat de măștile politicienilor de până acum? Acum avem și botniță. Cred că în primul rând nu există ordine de bază pentru restricția purtării măștilor. Toate restrângerile de drepturi trebuie făcute prin lege, de altfel, legea nu are nicio prevedere cu privire la purtarea măștilor în exterior.

Nu au fost oameni amendați azi. Eu am vorbit cu domnul Chirică în urmă cu ceva timp, mi-a spus că va fi o ceremonie mică. Eu am depus împreună cu mai mulți membrii AUR o coroană. Mie mi s-a părut mult mai normal să stau între oameni. Aceștia au făcut un efort foarte mare să vină de la sute de kilometri. Era normal ca să stau lângă oamenii care m-au susținut atât. Mi s-a spus că e prea mult, că depășesc limita oricărui politician. Le-am replicat că dacă eram ca orice alt politician trebuia să intru în cârdășie cu ei. Eu am ales. Am ales să stau lângă poporul român și lângă cei care m-au ales. O să fac mai mult de atât. Abia aștept să se ia de familia și de copiii mei pentru că atunci nu mai am ce să pierd.

Jandarmii nu au avut de ce să intervină. S-a făcut hora Unirii, s-au cântat melodii patriotice, a fost un adevărat marș. Au venit autocare din țoață tara. Le mulțumesc mult pentru că asta înseamnă unire”, a declarat Șoșoacă la România TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here