Parlamentul European ia măsuri suplimentare de precauție, iar europarlamentarii iau în calcul participarea la sesiunile plenare prin videoconferință, în cazul eurodeputaților care vor trebui să se autoizoleze după călătoriile pe care le fac în zonele afectate de coronavirus, scrie Politico.

Parlamentul European ia în calcul mai multe opțiuni în cazul în care parlamentarii vor trebui să se autoizoleze după călătoriile pe care le fac în zonele afectate de coronavirus, scrie Politico.

Parlamentul European are în vedere să permită parlamentarilor aflați în carantină să ia parte la sesiunile plenare prin videoconferință, ca măsură de precauție împotriva coronavirusului.

De asemenea, eurodeputații sunt rugați să se autoizoleze dacă au călătorit într-o zonă afectată de noul virus în ultimele 14 zile. Totuși, până în acest moment nu a fost raportat niciun astfel de caz.

Ca măsură de precauție, Parlamentul European a anulat toate călătoriile spre destinații afectate de virus, printre care Nordul Italiei, China, Hong Kong, Macau, Singapore, Coreea de Sud, Japonia sau Iran.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here