„Distinsa doamnă Renate Weber se pregătește să plece acasă”

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Deputatul PNL Alba, Florin Roman, afirmă că Renate Weber „se pregăteşte să plece” din funcţia de Avocat al Poporului. „Ne-a fascinat destul cu prezența diafană, cu vorbele mieroase și cu aşa-zisa iubire față de țară şi compatrioți”, adaugă el, numind-o pe Weber „un monument de rafinament, pe care noi, muritorii, nu îl mai merităm și de aceea nu putem să îi mai stăm în cale”. „Mai ales că nici nu ştim că doamna a măcelărit justiția și nici nu a fost unealta politică a PSD”, spune Florin Roman, citat de News.ro.

„Cu toată agitaţia din ultima vreme, am omis să fac un anunț cu adevărat important, unul cu greutate: Distinsa doamnă Renate Weber se pregătește să plece acasă! Gata! Ne-a fascinat destul cu prezența diafană, cu vorbele mieroase și cu aşa-zisa iubire față de țară şi compatrioți”, a afirmat Florin Roman, miercuri seară, într-o postare pe Facebook. El a adăugat că Renate Weber, Avocatul Poporului, „această neînduplecată “luptătoare” pentru drepturile şi libertăţile cetăţenilor români” trebuie să plece. 

„V-am spus…o doamnă! un monument de rafinament, pe care noi, muritorii, nu îl mai merităm și de aceea nu putem să îi mai stăm în cale.Mai ales că nici nu ştim că doamna a măcelărit justiția și nici nu a fost unealta politică a PSD! Eh, vor zice unii… astea au fost doar vorbe răutăcioase. V-am dat și cel mai important argument…am înțeles că doamna Weber are treburi mai importante, iar noi chiar o încurcăm. Stimaţi colegi din coaliţie, propunem o nouă numire în funcţia de Avocat al Poporului? Şi convocăm o sesiune extraordinară a Parlamentului? Eu abia aştept!”, şi-a încheiat Roman postarea.

1 COMENTARIU

  1. Am cunoscut-o pe D-na Weber, cu ani în urmă într-un aeroport din Bruxelles. Era atunci, eurodeputat al României, membră PNL, cu un discurs logic și echilibrat, așa cum mă așteptam să fie un formator de caractere morale, profesionale, un profesor universitar. Ce malefică metamorfoză a avut loc, odată ajunsă avocat al poporului, este greu și complicat de deslușit.O întrebare , acum când se pare că se apropie finalul prestației domniei sale ca avocat al poporului: Care este etapa pe care o doriți a rămâne în memoria celor care v-au cunocut, cea de profesor sau cea de avocat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here