Divorțul soților Gates: fiica lor, Jennifer, reacționează la vestea separării părinților ei

După anunțul despărțirii lui Bill de Melinda, Jennifer, fiica soților Gates, în vârstă de 25 de ani, a scris luni, 3 mai, pe contul ei de Instagram că familia ei „traversează o perioadă dificilă”, scrie Madame Figaro.

Nu mai credem că suntem capabili să evoluăm împreună, ca un cuplu, în următoarea etapă a vieții noastre”, au explicat soții Gates pe conturile lor de Twitter. 

După 27 de ani de căsătorie, Bill și Melinda Gates au anunțat că se pregătesc pentru divorț , luni, 3 mai. Un adevărat șoc pentru comunitatea lor, dar și pentru cei din jur.

Jennifer Gates, fiica cea mare a cuplului, și-a exprimat tristețea în postarea ei de pe Instagram. 

Bună ziua prieteni, mulți dintre voi sunt acum conștienți de separarea părinților mei”, a scris ea. A fost un moment dificil pentru întreaga noastră familie.

Înainte de a adăuga: „Încerc încă să învăț să mă descurc cu emoțiile mele și să fac acest lucru cât mai bine posibil, la fel ca ceilalți membri ai familiei în acest moment. Sunt recunoscător că am spațiul necesar pentru a face acest lucru.

*No comment

Tânăra de 25 de ani a mai spus că nu va face „niciun comentariu suplimentar” cu privire la divorțul părinților. Cu toate acestea, ea a mulțumit comunității sale pentru sprijin și „mesajele minunate”. „Vă mulțumim că ați înțeles că dorim să ne respectăm confidențialitatea pe măsură ce parcurgem următorii pași din viața noastră”, a conchis ea.

Născută la 26 aprilie 1996, Jennifer este cea mai mare dintre cei trei copii ai lui Bill și Melinda Gates. Fratele ei Rory, în vârstă de 21 de ani, și sora Phoebe, în vârstă de 18 ani, nu au reacționat public la despărțirea părinților. Toți trei au crescut în Seattle. În 2018, Jennifer Gates a obținut o diplomă de licență în biologie umană de la Universitatea Stanford, înainte de a dedica un an carierei sale ecvestre. Ulterior a intrat la Universitatea de Medicină Icahn din Muntele Sinai, New York. Separarea părinților săi vine la mai mult de un an de la anunțul logodnei sale cu prietenul ei Nayel Nassar, în ianuarie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here