Doi austrieci au comandat haine din Olanda, dar au primit o cutie plină cu droguri

sursă: Poliția Linz

Un cuplu din orașul austriac Linz a comandat haine de pe Internet din Olanda, dar au primit și ceva în plus – 24.000 de ecstasy, care au o valoare pe piața neagră de 500.000 de euro

Poștașul le-a adus austriacul două colete, dintre care unul foarte greu. Ambele erau puse pe aceeași adresă, dar austriecii nu mai comandaseră și altceva. Când au deschis pachetele, au văzut că într-unul erau hainele comandate și în celălalt, pungi pline cu stupefiante.

Femeia de 58 de ani a crezut inițial că acele comprimate mov sunt pietre decorative dar soțul ei a realizat că sunt droguri. Bărbatul a vrut să ducă pachetul la poliție, dar secția era închisă, așa că a mers la poștă.

Angajații de la oficiul poștal au fost uluiți de conținutul coletului și au sunat ei singuri la poliție, a scris nachrichten.at

sursă: Poliția Linz

Poliția din Linz a venit de urgență la fața locului iar oamenilor legii nu le-a venit să creadă ce văd, deoarece nu s-au mai confruntat cu un caz similar.

În urma cercetării, oamenii legii au aflat că drogurile trebuiau să ajungă, de fapt, în Scoția. Așa că i-au contactat pe colegii lor de acolo iar aceștia au reușit să-l prindă de adevăratul destinatar.

Potrivit poliției austriece, drogurile au fost mai mult ca sigur comandate de pe Darknet, acea parte „anonimă” a Internetului care nu este accesibilă publicului larg și unde au loc multe afaceri ilicite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here