Doi șefi din serviciile ucrainene, demiși. Zelenski: Toţi trădătorii vor fi pedepsiţi

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a anunţat, joi seară, că a demis doi oficiali ai serviciilor de securitate, pe care i-a numit „trădători”, transmite News.ro.

„Astăzi s-a luat o altă decizie în privinţa anti-eroilor. Nu am timp să mă ocup de toţi trădătorii, dar toţi vor fi pedepsiţi treptat”, a declarat Zelenski.

Cei doi sunt şeful serviciului intern de securitate, Andrei Naumov, şi şeful serviciului de securitate din Herson, Srghei Krivoruhko.

„Cei care încalcă jurământul militar de credinţă faţă de poporul ucrainean… vor fi inevitabil lipsiţi de grade militare înalte. Generalii la întâmplare nu au ce căuta lângă noi”, a adăugat el.

De asemenea, el a spus despre trupele ruse că sunt forţe ale „răului”.

„Invadatorii au încercat să pătrundă şi să pună piciorul în casa noastră din diferite direcţii – de pe pământ, din cer, din mare. Se târăsc, zboară, navighează. Au atât de mult rău, atât de multă sete de distrugere încât ne aminteşte nu de oameni, ci de ceva de altă lume. Monştri care ard şi jefuiesc, care atacă şi fac crime. Himere ale infernului”, a afirmat el.

Cum devine Putin cel mai mare ecologist, iar războiul din Ucraina o revoluție în dosarul schimbărilor climatice. Lecția pe care nu a priceput-o Kuzmin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here