Dragnea, nemulțumit că nu mai poate munci la atelierul auto de la Rahova. Anca Alexandrescu: „Dacă nu vor reveni asupra acestui abuz, va intra în refuz de mâncare”

Fosta consilieră a lui Liviu Dragnea, Anca Alexandrescu, în prezent realizatoare de emisiuni la Realitatea Plus, spune că fostul lider al PSD este nemulțumit de faptul că șefii Penitenciarului Rahova i-au retras dreptul la muncă și i s-a făcut raport de incident.

Conducerea închisorii a luat această hotărâre după ce Anca Alexandrescu i-a luat un interviu lui Liviu Dragnea fără că oficialii penitenciarului să știe acest lucru.

„În continuare i se pune pumnul în gură, nu i s-a dat voie să vorbească, acum i s-a luat dreptul la muncă și m-a rugat să transmit public că dacă nu vor reveni asupra acestui abuz, va intra în refuz de mâncare”, a declarat Anca Alexandrescu la Realitatea Plus.

Fosta consilieră a lui Dragnea susține că deținuții nu s-au uitat la interviul cu fostul său șef.

„Să știți că Realitatea Plus este scoasă din grilă în momentul în care este difuzat interviul cu Liviu Dragnea în penitenciar. Restricționează accesul la Realitatea Plus pentru că deținuții să nu vadă interviul”, a mai completat ea.

În interviul acordat Ancăi Alexandrescu, Liviu Dragnea a declarat că este bine la Rahova, la garaj, unde muncește zilnic: „Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație. (…) Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”.

După publicarea știrii, Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a dat o precizare în care „infirmă categoric informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la inițierea unor demersuri de scoatere din grilă de difuzare a programelor TV, la nivel de sistem penitenciar, a postului de televiziune Realitatea Plus, integral sau în anumite segmente de difuzare”.

„Va asigurăm de întreaga responsabilitate în respectarea tuturor drepturilor persoanelor private de libertate”, precizează ANP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here