Dumitru Coarnă refuză să poarte mască. Și el invocă o adeverință medicală

Dumitru Coarnă, proaspăt deputat PSD, nu poartă nici el masca. El s-a prezentat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului pentru a-și prelua legitimația de parlamentar fără mască.

Întrebat de jurnaliști de ce nu poartă mască, Coarnă a prezentat o adeverință medicală în care se afirmă că este scutit de la obligativitatea de a purta masca.

O astfel de adeverință o flutură peste tot și senatoarea AUR Diana Șoșoacă. Mai mult, și soțul senatoarei, Silvestru Șoșoacă, are adeverință medicală.

România TV și Realitatea Plus au anunțat, vineri, că în jur de 20 de lideri PSD din Călărași au fost amendați de Poliție după ce au fost prinși sărbătorind într-un restaurant. Social-democrații ar fi încercat să fugă cu mașinile când au venit polițiștii, susține România TV.

Și deputatul PSD de Călărași Dumitru Coarnă, președinte al Federației Sindicatelor Naționale ale Polițiștilor și Personalului Contractual din România, s-ar fi numărat printre invitați.

El a negat însă că ar fi fost prezent la această petrecere, într-o declarație la Realitatea PLUS. După ce s-a contrazis în afirmațiile făcute, schimbând declarațiile de la un minut la altul în timpul intervenției telefonice, acesta a spus că nu a fost cu cei 30 de membri ai PSD, deși a intrat în acel local, dar înaintea petrecerii respective, și anume în jurul orei 15.00.

„Eu nu am fost la nicio petrecere ieri. Punct!… (…) Am fost eu acolo?! (…) Am băut o cafea, o apă, am discutat cu soția patronul restaurantului”, susține Coarnă.

„Nu am văzut pe nimeni, nu știu dacă a fost petrecere acolo. (…) Am plecat la 2 spre 3 (14.00-15.00 – n.red.). Am vorbit cu trei primari care mi-au confirmat că nu au fost acolo”, a mai spus viitorul deputat PSD.

1 COMENTARIU

  1. Se poate ca D-l Coarnă să aibe probleme cu masca. Numai că toți ceilalți pot avea probleme cu cei ce nu poartă mască. Cred că se va găsi o soluție pentru izolarea D-lui Coarnă, să stea online până nu va mai fi nevoie de mască pentru nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here