După ce a jucat ping pong cu Dăncilă, Ionuț Cristache și-a folosit emisiunea pentru reglări de conturi cu PNL

Realizatorul emisiunii România 9, Ionuț Cristache, s-a plâns, în direct, că este „ținta PNL”, după ce deputatul liberal Gigel Știrbu a declarat că emisiunea respectivă este o „hazna”. 

„Începând de astăzi, această emisiune este luată la țintă de PNL. Așa înțelege un liberal să se raporteze la un produs jurnalistic la TVR. Nu are dreptul să intimideze jurnaliștii din această țară. Președintelui TVR i s-a reproșat această emisiune și comportamentul subsemnatului. Faptul că nu sunt pe placul lor înseamnă că fac bine ce fac. Faptul că aici sunt criticate guverne, președinții, servicii, tot ce trebuie criticat nu este pe placul liberalilor și trebuie îndreptat. Este un atac fără precedent la adresa unui produs jurnalistic, niciun liberal nu s-a delimitat. Constat liber niște derapaje, nu credeam că este în stare marele PNL”, a declarat Cristache.

Acesta l-a sunat, apoi, pe Ludovic Orban, însă liderul PNL nu i-a răspuns.

Invitatul emisiunii în care Cristche a făcut toate aceste afirmații a fost un obișnuit al locului, Doru Bușcu, fost consilier al lui Liviu Dragnea. „Te vor da afară, pentru că TVR a fost politizată”, i-a transmis Bușcu lui Ionuț Cristache.

Ședinţa de joi a Comisiilor reunite de cultură a fost presărată cu discuții furtunoase între reprezentanții Puterii și șefa TVR, Doina Gradea. „Aţi transformat principala emisiune din prime-time a TVR într-o hazna. La ora 9, pe televiziunea publică plătită din banii cetăţenilor, timp de trei ani se face o politică partizană deşănţată”, a afirmat, printre altele, deputatul PNL, Gigel Ştirbu.

1 COMENTARIU

  1. “ Faptul că nu sunt pe placul lor înseamnă că fac bine ce fac. ”
    Sigur că da! E pe placul psd!

    “ Te vor da afară, pentru că TVR a fost politizată”
    Adică până acum nu a fost politizată? Când a fost tot timpul vuvuzeaua psd?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here