Sursa: Pexels

Polițiștii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 5 au intervenit vineri, 11 iunie, în forță la o reședință din Capitală în urma informațiilor că în ultimul an acolo emitea un radio pirat, informează ziare.com.

Politia Capitalei – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, a efectuat o percheziție domiciliară, în București, într-un dosar penal în care s-a constatat o infracțiune flagrantă, împreună cu reprezentanții ANCOM.

În cauza sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transmisie a serviciilor de programe de televiziune ori de radiodifuziune fară licență de emisie sau licență de utilizare a frecvențelor radio în sistem digital terestru, faptă prevăzută și pedepsită de art.96 din Legea 504/2002 privind audiovizualul.

În fapt, din probatoriul administrat, a rezultat presupunerea rezonabilă că în perioada 2020-2021, mai multe persoane au emis în banda de radiodifuziune analogică terestră, perturbând astfel serviciile de telecomunicație.

Audierile se vor desfășura la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 5„, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here