Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîțu spune că pandemia COVID-19 nu a trecut, iar campania de vaccinare trebuie să continuie până când „nu vom mai avea niciun caz”. El le-a reproșat social-democraților că nu susțin campania de vaccinare.

Eu, până astăzi, sincer, nu l-am văzut pe Marcel Ciolacu să meargă într-un centru de vaccinare, să susţină campania de vaccinare. Nici pe Sorin Grindeanu sau nu ştiu cine mai este în conducere, doamna Gabriela Firea. Deci nu i-am văzut să meargă să susţină această campanie de vaccinare şi nu înţeleg de ce, pentru că această campanie de vaccinare este o campanie a noastră, a tuturor, este o campanie pentru revenirea la normalitate a întregii Românii, nu doar a Partidului Naţional Liberal sau a acestei guvernări. De fiecare dată voi ridica această provocare pentru liderii de opinie ai social-democraţilor, să vină să susţină această campanie de vaccinare public”, a spus Cîțu la o conferință de presă la Zalău, potrivit Agerpres.

Trebuie să facem mai mult, pentru că pandemia nu a trecut. Avem rezultate foarte bune, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Această campanie de vaccinare continuă până de asigurăm că nu vom avea niciun caz şi în acel moment putem spune că am depăşit pandemia”, a mai spus Cîţu.

1 COMENTARIU

  1. Suntem cu totii , cu mici exceptii , pe drumul cel bun . Este un moment de unicitate in istoria atit de framintata a tarii .Caruta cu bani ne asteapta si PNNR va fi aprobat dupa discutiile atit de necesare – ca intre buni prieteni .Unii sunt mai emotivi din fire si nu prea au curaj la a iesi in public(chiar daca premierul ii mai cearta parinteste ) sa o mai puna si ei de vreo portie de mici (gratis ) prin halele Obor sau se sperie- si de umbra lor -cind vaccinul face cite vreo boacana si mai prezinta cite vreun efect advers . Cu chiu cu vai – vom trece si de asta si normalitatea atit de dorita este aproape (ce curaj pe actualul premier sa relaxeze mai toate restrictiile ). PSD mai face si el niste valuri – mai critica cite ceva , mai incearca sa isi umfle muschii cu cite vreo motiune , mai arata cu degetul catre actuala coalitie – uneori nimerind pe dealaturi tema supusa discutiei . Au uitat si ce au facut si ce au zis, dar nu-i bai ,totul este deja jucat , incercarile ajutatoare (unii nu se lasa si incearca sa ajute cum pot )nu produc efecte . Natiunea a inteles deja ce urmeza si nimeni nu poate sa mai incurce drumul miliardelor de euro ce vin gramada peste noi . Asa noroc mai rar .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here