Inquam Photos / Octav Ganea

Ecaterina Andronescu a anunțat, miercuri seară, la România TV că va pleca din țară dacă va fi chemată la DNA să dea explicații în cazul inspectorului școlar din Arad care a fost dat afară în guvernarea PSD pentru că a îndrăznit să critice politicile Ministerului Educației.

Fosta șefa a Inspectoratului Școlar Județean Arad este cercetată în dosarul Mafiei PSD de la Arad întrucât l-a schimbat din funcție pe inspectorul Paul Sebastian Barta pentru că „și-a exprimat părerile despre modificări legislative ce se pregăteau la Ministerul Educației”.

Am văzut o știre care spunea că eu i-aș fi cerut inspectoarei de Arad să-l dea afară din Inspectorat pe un domn profesor inspector care mă critică pe mine pe Facebook. N-am cerut nimănui așa ceva! Vreau să spun răspicat că nu am făcut acest lucru! Sunt disperată când aud așa ceva!”, a declarat Ecaterina Andronescu la România TV.

În momentul în care realizatoarea de la România TV i-a spus că ar putea fi chemată la DNA, Andronescu a amenințat că va pleca din țară.

Asta ar fi chiar culmea! Nu mi-am dorit niciodată să plec din România, dar dacă se întâmplă că un om nevinovat să fie tarat în mizerii… asta m-ar determina să iau hotărârea de a pleca din țară. Nu se poate așa ceva”, a răbufnit Ecaterina Andronescu.

3 COMENTARII

  1. Drum bun, cale batuta, hoasca sinistra, dupa ce-ai facut praf excelenta in invatamantul universitar, si-ai dat drumul universitatilor si scolilor doctorale fabrici de diplome, indraznesti sa mai apari si sa vorbesti despre ”mizerii”, in loc sa te bagi in gaura de sarpe, mizerie de om si de profesor care esti, vorba lui vanghelie, ca pana si-asta s-a invartit de-o diploma cumparata de la facultatile spagare ce-au aparut ca ciupercile dupa ploaie in mandatele tale, nesimtito! Ai facut tot ce-ai putut sa destructurezi invatamantul preuniversitar, si te-ai dat si peste cap sa iei examenul de bacalaureat din curtea preuniversitarului, si sa-l duci in curtea universitarului, ca sa treaca toti si sa aveti cat mai multi studenti-clienti la fabricile de diplome, care mergeau ca unse, nesimtito! Ba ai copt pana si-o hotarare prin care sa fie acceptati la facultate si daca nu luau bacalaureatul, dar nu ti-au iesit manariile astea! In schimb, s-a umplut tara si politica si justitia si politia de doctori plagiatori, nesimtito!

  2. Cum adica a luat BAC-ul din curtea inv. preuniversitar si la dus in universitar? BAC-ul se tine la licee!!!!!!!!!!! Totusi, sa nu exageram, oricat am detestat-o (caci si eu o detest) pe madame Andronescu..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here