Apar noi detalii din scandalul PSD, în care Dăncilă a plâns. Cuvintele grele pe care le-a auzit despre ea

Certurile grele din ședința PSD de marți seară, în care Viorica Dăncilă a amenințat inclusiv cu demisia, au inclus și o dispută între șefa PSD și fostul minsitru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

Potrivit agenției Mediafax, soțul Liei Olguța Vasilescu, Claudiu Manda, ar fi spus, într-un cadru restrâns, că nu vrea să tragă în campania electorală pentru „o proastă”.

Aceste cuvinte ar fi ajuns și la urechile Vioricăi Dăncilă, care i-a reproșat lui Vasilescu spusele soțului și colegului ei.

Pe de altă parte, vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a declarat marți, la Antena 3, că în ședința CEX a existat o „dispută” între Viorica Dăncilă și Claudiu Manda și că soția liderului PSD Dolj a spus că e gata să facă un pas în spate și să nu mai conducă campania prezidențială, dar șefii de filiale au rugat-o să rămână..

„Nu, nici vorba (sa planga Dancila in sedinta, n.red.). Sunt discutii mai aprinse in CEX dar au efect mobilizator. Fiecare lider, vicepresedinte, incearca sa-si mobilizeze colegii. Incercam sa ne tragem unii pe altii, sa mergem inainte, sa fim o contrapondere la Iohannis. Aceste discutii sunt pentru a ne mobiliza mai bine. Au existat discutii, controverse, dar lucrurile astea sunt normale cand faci o analiza. Fiecare vine cu trairile lui, cu parerile lui. Sunt discutii contradictorii, vederi diferite, dar nu ne certam intre noi, ca e pacat”, a zis Zetea.

Foto: INQUAM/Bogdan Dănescu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here