Echipa lui Trump anunță că va contesta o eventuală victorie a lui Biden

Echipa de campanie a lui Donald Trump a anunțat vineri, într-un comunicat, că va contesta rezultatul alegerilor în cazul în care Joe Biden va fi declarat câștigător. De asemenea, precizează că procesul electoral „este departe de final”.

”Aceste alegeri nu s-au terminat. Prezentarea falsă a lui Joe Biden în calitate de câștigător se bazează pe rezultatele din patru state care sunt departe de a fi finale”, a declarat Matt Morgan, consilierul de campaniei al lui Donald Trump, citat de CNN.

Acesta a mai spus că Georgia se îndreaptă spre renumărarea voturilor, unde „cu siguranță se vor găsi buletine de vot numărate necorespunzător”. „Georgia se îndreaptă către o renumărare a voturilor, suntem siguri că vor fi găsite voturi colectate impropriu și că în cele din urmă președintele Trump va câștiga”, se arată în comunicat.

Au existat multe nereguli în Pennsylvania, inclusiv faptul că oficialii electorali îi împiedică pe observatorii noștri voluntari să aibă acces la locațiile de numărare a voturilor. Am avut câștig de cauză în instanță, dar am pierdut timp valoros și nu s-a asigurat transparența la care am fi fost îndreptățiți potrivit legii. În Nevada, se pare că există mii de persoane care au votat în mod necorespunzător cu buletinele prin poștă. În cele din urmă, președintele este pe cale să câștige Arizona, în ciuda faptului că în mod iresponsabil și eronat Fox News și Associated Press i-au atribuit statul lui Biden”, se mai precizează în comunicat.

Echipa de campanie a lui Trump a criticat de asemenea două publicații internaționale pentru faptul că au anunțat victoria lui Biden în Arizona.

Biden se bazează pe aceste state pentru dobândirea falsă a Casei Albe, dar când se termină alegerile, președintele Trump va fi reales”, a concluzionat Morgan.

Acesta a mai spus că Joe Biden are „pretenții false” asupra Casei Albe și că Donald Trump va fi câștigătorul scrutinului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here