sursa: Mădălina Dobrovolschi / Facebook

Enervat că a fost scos afară, miercuri seară, din emisiune de Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, sugerează că realizatoarea ar trebui să fie dată afară de la Realitatea Plus pentru că nu ar avea rating. „Ratingul este cântarul performantelor unui canal TV comercial. Oare managerii postului sunt mulțumiți?”, scrie insinuant Romașcanu.

„Lămurire: Aseară, în emisiunea moderată (?) de Mădălina Dobrovolschi, tonul și abordarea au fost total lipsite de respect și fără conformarea la o minimă deontologie.

În aceste condițîi am decis să părăsesc emisiunea (NU am fost poftit să ies, se vede din înregistrare că am închis Skype), nu am niciun apetit să cautionez atacuri la adresa PSD doar cu prezența, fără a putea să vorbesc.

Am tot respectul pentru telespectatorii Realitatea TV, cred că merită să asculte și alte puncte de vedere, dar asta ar trebui să fie preocuparea realizatorilor.

PS Ratingul este cântarul performanțelor unui canal TV comercial. Oare managerii postului sunt mulțumiți?”, a scris Romașcanu pe Facebook.

Mădălina Dobrovolschi l-a dat afară, miercuri seară, din emisiunea să de la Realitatea Plus pe purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu. „Eu va doresc bună seară și vedeți-va, în continuare, de manipulările pesediste”, i-a spus realizatoarea TV.

Romașcanu a susținut că amenzile din perioada stării de urgență erau „vădit neconstituționale”. Când Dobrovolschi l-a contrazis, afirmând că CCR a „adăugat la lege”, conform opiniei separate a judecătoarelor Livia Stanciu și Simina Tănăsescu, Romașcanu s-a înfuriat.

Lucian Romașcanu: Dumneavoastră sunteți un post de dreapta și este natural să aveți o anumită abordare…

Mădălina Dobrovolschi: Eu nu cred că este vorba despre o abordare de stânga sau de dreapta, eu cred că este vorba despre o abordare referitoare la sănătatea oamenilor… Domnule Român (deputat PNL, prezent în emisiune) interveniți și spuneți-mi dacă domnul Romașcanu are dreptate, sunteți mulțumit de modul în carea ieșit pe ușa Parlamentului acest proiect ?

Lucian Romașcanu: Doamna Puscalau, vreți să mă mai aveți la dumneavoastră în emisiune?

Mădălina Dobrovolschi: Da, dar sunt încă invitați care trebuie de asemenea să răspundă.

Lucian Romașcanu: Lăsăți-mi ideea s-o termin! Ați intrat peste mine…

Mădălina Dobrovolschi: Păi domnule Romașcanu, aici eu sunt moderator, dumneavoastră sunteți invitat, alături de dumneavoastră sunt și alți invitați și este normal să existe un dialog. Ați avut parte de răspuns, acum intervine domnul Român, care va da opinia domniei sale, după care revenim la dumneavoastră, dacă vor există și alte puncte de vedere pe care să le exprimați. Dacă nu mai doriți să mai stați în emisiune și va afectează emoțional, mie îmi pare foarte rău, eu va doresc bună seară și vedeți-va, în continuare, de manipulările pesediste. Îmi pare rău, chiar nu este conferință PSD această emisiune.

Romașcanu a dispărut apoi din emisiune.

Realitatea Plus îl are că acționar pe Cozmin Gușă, care a devenit membru al PSD. Acesta i-a adus la postul TV și pe pesediștii Anca Alexandrescu, fosta consilieră a lui Dragnea și Dancila, și pe Miron Mitrea.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a declarat joi că există „o singură soluție reală, constituțională și funcțională” pentru că în România să nu fie un vid legislativ de trei zile după expirarea stării de urgență și această se află doar la președintele Klaus Iohannis.

„Ne pregătim să întâmpinăm, la sfârșitul acestei săptămâni, zilele prostiei Guvernului PNL. După cum știți, deși există mesajul președintelui Iohannis în spațiul public de peste 20 de zile, cum că începând cu 15 mai se va înceta starea de urgență, Guvernul nu a fost în stare până în ceasul al doisprezecelea să vină cu un act normativ care să statueze legal starea de alertă. Într-un final, Guvernul recunoaște că a greșit și încearcă să repare această uriașă prostie pe care a făcut-o, singură problema pe care o au este că trebuie să repare legal și constituțional această prostie și nu să vină iarăși cu un act normativ care să fie contestabil sau atacabil.(…) Pe fond, există o singură soluție reală, constituțională și funcțională, din ceea ce am aflat și noi de la specialiștii în drept constituțional, și această se află doar la președintele Iohannis. Îl așteptăm să iasă și să propună ceea ce trebuie propus, pentru a nu avea aceste trei zile neacoperite de un cadru legislativ”, a spus Romașcanu într-o conferință de presă la sediul central al PSD.

Întrebat dacă PSD îi cere, concret, președintelui Iohannis să prelungească starea de urgență pentru a nu fi vid legislativ timp de trei zile, Romașcanu a spus: „Dumnealui știe mai bine. Nu vrem să fim consultanții constituționali ai președintelui, dar are măsuri la dispoziție pentru a acoperi aceste trei zile de vid legislativ. Orice altă măsură este neacoperitoare sau ilegală. O stare de alertă dată prin hotărâre de Guvern, conform hotărârii Curții Constituționale, nu acoperă limitările de drepturi și o ordonanță de urgență este neconstituțională”.

1 COMENTARIU

  1. Intreaga sleahta de psd-isti impostori si neaveniti, hoti si tradatori de tara au facut atata rau acestui neam romanesc obidit din toate partile, si continua inca sa sape la radacinile firave ale democratiei romanesti. Trebuiesc scosi in afara legii acesti ticalosi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here