Eticheta de afaceri, descusută: Dincolo de aerele Danei Budeanu, numai probleme financiare

Foto: Dana Budeanu/ Facebook

Dana Budeanu vrea să proiecteze asupra lumii o imagine de sine demnă de o divă fashionista: ținute chic, scumpe, în trenduri. În spatele gablonțurilor, însă, se ascunde o realitate mai degrabă mediocră financiar cu perspective triste de afaceri, scrie Newsweek România.

Singură sau chiar împreună cu mama ei, în unele cazuri, Dana Budeanu deține câteva firme. Patru dintre acestea sunt mai importante, mai ales că sunt active, spre deosebire de unele înființate la începutul anilor 2000 și care acum nu mai există. Toate cele patru firme actuale sunt pline de dragoste: Love is flying SRL, Love is glowing SRL, Love is gipsy SRL și Love is flirtatious SRL.

O verificare a datelor financiare pe 2019 scoate la iveală tristul adevăr că diva care s-a mutat la Gâdea în studio este în cel mai bun caz o mică întreprinzătoare la limita supraviețuirii. 

Foto: Newsweek România

Love is flying SRL, de exemplu, zboară cel mult în picaj: în 2019, nu a avut nici un venit și cheltuieli de 66.122 lei, deci o pierdere de 66.122 lei. La aceasta se adaugă și datorii de aproape 50.000 de lei.

Love is glowing SRL, pe de altă parte, chiar strălucește: profit de peste 80.000 de lei în 2019 și datorii de nici 25.000 de lei.

Cel mai rău stă Love is flirtatious SRL, fără nici un venit în 2019, cu cheltuieli de 771 de lei, deci o pierdere de 771 de lei, dar cu o datorie de peste 123.000 de lei la creanțe de puțin peste 25.000 de lei. 

Articolul integral – AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here