EURO 2024 | Răzvan Marin: Suporterii au fost extraordinari, am simţit sprijinul lor peste tot, ne pare rău că nu am reuşit să-i facem fericiţi

Sursa; Inquam Photos/ Ștefan Constantin

Mijlocaşul Răzvan Marin a declarat că tricolorii sunt trişti şi dezmăgiţi, dar trebuie să muncească mai mult pentru a lupta de la egal la egal cu echipe precum Olanda. El a mulţumit fanilor care au susţinut naţionala la competiţia din Germania, relatează News.ro.

“Suntem trişti, dezamăgţi, dar trebuie să facem şi mai mult, să muncim şi mai mult pentru a lupta de la egal la egal cu echipe precum Olanda. A venit acel gol, accidentarea lui Vasile, schimbă tot, a fost greu, dar cred că ieşim cu capul sus. Suporterii au fost extraordinari, am simţit sprijinul lor peste tot, ne pare rău că nu am reuşit să-i facem fericiţi. Eram încrezători că putem trece mai departe, dar Olanda a fost mai puternică“, a declarat Răzvan Marin la Pro Arena.

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Olanda, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here