Eurodeputat USR PLUS: Votez Dan Barna. Tot Rise Project a scris și despre Tel Drum și casele lui Iohannis

Sursa: Facebook

Europarlamentarul USR PLUS Ramona Strugariu a comentat, marți, pe marginea anchetei Rise Project despre afacerile candidatului alianței la prezidențiale, Dan Barna.

Strugariu susține că dezvăluirile nu sunt de natură să-i schimbe opțiunea de vot și consideră că nu există nimic de reproșat jurnaliștilor de la Rise Project, care de-a lungul timpului au scris și despre afacerea Tel Drum a lui Liviu Dragnea sau despre casele lui Klaus Iohannis.

Postarea integrală a Ramonei Strugariu:

Răspund aici, clar, nu evit nimic şi nu mă eschivez în niciun fel, am doar nişte zile foarte pline:
DA, am citit ancheta Rise Project. Am citit-o cu atenție.

  • 1. Nu am de comentat niciun singur cuvânt despre Rise. Au scris cum şi când au considerat de cuviință să scrie, punct. În plus, mi se pare o greşeală fundamentală să radicalizăm reacțiile şi să aruncăm cu ură în oameni care îşi fac munca de jurnalişti. E foarte bine că Rise îşi face treaba, nu decide nimeni când îşi publică anchetele, în afară de ei. Tot „Rise Project” scrie şi pe investigația TelDrum, şi pe cea cu afacerile imobiliare ale lui Iohannis, şi pe cea despre averea doamnei Mănescu, şi pe multe altele. Nu-s „buni” sau „răi” în funcție de context.
  • 2. Aşa cum spuneam, am citit cu atenție şi mi-am tras concluziile atât despre rolul lui Dan Barna în întregul proces cât şi despre funcționarea sistemului, în sine.
  • 3. Aceste concluzii nu îmi schimbă nici opțiunea de vot, nici încrederea în Alianță. Voi vota cu Dan Barna, în continuare, nu pentru că am o obligație politică de partid, ci pentru că cetățean şi nu politician fiind, făcând un pas înapoi şi judecând cu mintea mea tot ce scrie acolo, privind la date şi la fapte, evitând idolatrizări, cu opțiunile pe care le avem pe masă, TOATE, aşa cum arată ele astăzi, Dan Barna rămâne omul căruia îi acord încrederea mea. Şi mă aştept, prin tot ce va face, să o merite.
    Atât am de spus despre acest subiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here