EXCLUSIV | Un invitat al lui Elon Musk – dezvăluiri despre petrecerea de la Castelul Bran

Petrecere Halloween dat de Elon Musk la Castelul Bran: credit: John Florescu
Petrecere Halloween dat de Elon Musk la Castelul Bran: credit: John Florescu

Un invitat de la petrecerea miliardarilor organizată de Halloween la Castelul Bran a oferit pentru Universul.net detalii inedite și a vorbit despre costumele ”spectaculoase” pe care le aveau participanții. De asemenea, a confirmat prezenta supermodelului Elle MacPherson și a actriței Julia Sandstrom.

După cum presa a relatat deja, Elon Musk a închiriat Castelul lui Dracula din Transilvania pentru o mare petrecere de Halloween cu miliardari și celebrități.

Am venit să-i dau lui Elon best-seller-ul tatălui meu (istoricul Radu Florescu – n.r.) „Dracula: Prințul cu multe fețe”. De fapt, Castelul Bran este numit în mod eronat castelul lui Dracula. Cred că vom lăsa deoparte acest lucru enervant”, a spus John M. Florescu, realizator de documentare, aflat printre personalitățile invitate la petrecere. Referindu-se la costumele purtate de cei prezenți, a spus că acestea au fost „spectaculoase”.

Până la ora locală 20:00, Musk încă nu a venise, dar Florescu a spus că le văzuse pe modelul australian Elle MacPherson și pe actrița suedeză Julia Sandstrom.

Sâmbătă au apărut știri că Elon Musk, fondatorul Tesla și SpaceX, a închiriat Castelul Bran și i-a invitat pe actrița Angelina Jolie, fondatorii Google Sergey Brin și Larry Page, Steve Jurvetson de la SpaceX și Peter Thiel de la PayPal, a cărui sosire în România a fost întreruptă de paparazzi locali.

Fotografii cu Thiel la Brașov, aproape de Bran, au fost publicate duminică.

Media Flux a susținut că a aflat despre petrecerea de sâmbătă și a postat imagini cu ceea ce au spus că este un oaspete care a urcat într-un elicopter. Sâmbătă, a publicat fotografii cu MacPherson la Brașov.

Oaspeții ar fi sosit cu avioane private și au fost duși de la București la Bran cu elicopterul. Sandstrom, a fost fotografiată în România și și-a confirmat prezența la petrecere pe Instagram.

Serviciile secrete ucrainene: Moscova a plasat soldați în spatele liniei de front pentru a împușca dezertorii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here