Experiența traumatizantă prin care a trecut Roxen, reprezentanta României la Eurovision

Piesa „Amnesia” interpretată de Roxen, va reprezenta România la cea de-a 65-a ediţie a Eurovision Song Contest, în urma deciziei luate joi seară de membrii juriului.

Juriul care a ales piesa care va reprezenta România la Eurovision i-a avut în componenţă pe Luminiţa Anghel, Andrei Tudor, Liana Stanciu, Lucian Ştefan, Bogdan Păun, Liviu Elekes, Bogdan Pavlică, Dan Manoliu şi Gabriel Scîrlet.

Piesa ”Amnesia” dă voce stărilor şi sentimentelor lui Roxen din ultima perioadă. Este o melodie despre oameni, iubire şi voinţă şi dă voce fiecărei persoane care nu a fost auzită până acum, la fel cum reiese şi din textul din încheierea ei: ‘For every scream that was not heard’. ‘Amnesia’ are un mesaj plin de emoţie, iar ritmul ei dă curaj şi puterea de a merge mai departe şi a depăşi orice obstacol sau frică, se arată în comunicat.

Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune şi mai puţin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus. Piesa Amnesia este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă şi le dă voce. O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu şi trăirile mele se regăsesc în ea. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine în tot acest timp şi m-au susţinut necondiţionat. Vă iubesc şi aşteptam cu nerăbdare să împărtăşesc cu voi această piesă minunată„, a declarat Roxen, după alegerea melodiei.

Artista în vârstă de 21 de ani a fost victima unor acte de violență pe data de 8 iunie 2020, în urma cărora a făcut plângere la poliție. Totul a pornit de la gelozia iubitului care o bănuia că făcea schimb de mesaje cu un alt bărbat și a devenit violent, lovind-o cu pumnii și palmele peste față, spate și torace, după care ar fi continuat să o lovească cu o coadă de mătură peste genunchi. Roxen a făcut plângere la Poliție și a obținut un ordin, în virtutea căruia, fostul iubit al lui Roxen e obligat „să păstreze o distanța de minimum 500 de metri față de reclamantă, față de reședința reclamantei din București și fata de locul de muncă al reclamantei, din București”, potrivit Pro TV.

Roxen a povestit întâmplartea și pe FB:

„Va multumesc tuturor celor care m-ati inteles, ati fost intotdeauna alaturi de mine si mi-ati respectat viata personala. Intr-adevar, am trecut printr-un moment neplacut, din care am invatat foarte multe lucruri. Important este ca sunt bine si cred ca asta este ceea ce conteaza in acest moment.Demersurile pe care le-am luat in momentul in care a aparut aceasta problema in viata mea le-am luat fiind sigura de ceea ce vreau sa fac si nu am de gand sa dau inapoi. Imi asum toate deciziile mele, nu am revenit asupra lor si nu voi reveni asupra lor. Am vazut zilele acestea tot felul de materiale si articole in presa referitoare la acest subiect, iar multe dintre ele nu au nicio baza reala, din contra.De asemenea, declaratii care nu au nimic de-a face cu realitatea. Nu, nu imi doresc o impacare cu fostul meu prieten, nu imi doresc sa-mi retrag plangerea pe care am facut-o in momentul in care am fost santajata, abuzata emotional si lovita. Nu as avea de ce sa fac asta, chiar daca am fost santajata in continuare, si dupa depunerea plangerii.Cred ca este foarte important ca orice persoana care trece printr-un astfel de episod sa ia masuri, sa aiba curajul sa spuna “stop” si sa nu se lase doborata de eventuale santaje sau manipulari.

Acestea fiind spuse, ceea ce s-a intamplat reprezinta strict viata mea privata si nu imi doresc sa mai continui cu acest subiect. Stiu foarte bine ce s-a intamplat, de ce am fost nevoita sa depun o plangere si cate dovezi exista in acest sens”, a scris Roxen pe FB.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here