FBI a pus ochii pe un faimos youtuber din SUA. Percheziții la locuința controversatului Jake Paul

Foto: Flickr

Locuinţa din California a faimosului youtuber şi influencer Jake Paul a fost percheziţionată de agenţi ai FBI, a anunţat avocatul tânărului. Paul face obiectul unei anchete federale după ce a apărut într-un video într-un centru comercial vandalizat în Arizona, în timpul manifestaţiilor antirasiste din mai, relatează AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

Jake Paul nu se afla în California miercuri dimineaţa, când a avut loc percheziţia, a precizat avocatul Richard Schonfeld.

Vila din Calabasas, în apropiere de Los Angeles, a vedetei în vârstă de 23 de ani a fost verificată timp de mai multe ore de agenţii FBI, care au ridicat de acolo arme de foc, potrivit imaginilor difuzate de media americane.

Jake Paul, care are peste 20 de milioane de abonaţi pe YouTube, este acuzat de intruziune şi participare ilegală la o adunare după apariţia filmului din Arizona, însă neagă că ar fi fost implicat în acţiuni în afara legii.

Avocatul său a asigurat totuşi că Paul va „coopera” cu ancheta.

O purtătoare de cuvânt a FBI a menţionat că în cadrul acesteia au avut loc percheziţii atât în California, cât şi la Las Vegas, în Nevada, fără a fi operate arestări.

Jake Paul, care a mai cochetat între altele cu rapul şi boxul profesionist, s-a mai aflat în centrul unei polemici în iulie, după ce a organizat la vila sa din Calabasas o mare petrecere, în plină pandemie.

El este fratele lui Logan Paul – 22 de milioane de abonaţi pe YouTube -, care în 2018 a provocat la rândul lui o amplă controversă postând un video cu un bărbat care s-a sinucis prin spânzurare, în Japonia. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here