Femeia care a accidentat mortal cu maşina două fete în cartierul Andronache, condamnată definitiv la 4 ani şi 6 luni de închisoare

Femeia care a accidentat mortal cu maşina două fete în cartierul Andronache din Bucureşti a fost condamnată definitiv la 4 ani şi 6 luni de închisoare.

Curtea de Apel Bucureşti a respins, miercuri, apelul înaintat de Marcela Leonte la decizia de condamnare la 4 ani şi 6 luni de închisoare pronunţată de Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti în vara anului trecut. Decizia magistraţilor este definitivă.
Marcela Leonte a fost condamnată la 4 ani şi 6 luni de închisoare de Judecătoria Sectorului 2, în luna august a anului trecut, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
Accidentul a avut loc la sfârşitul lunii februarie 2021. Marcela Leonte se afla la volanul unui autoturism, pe strada Menţiunii, din Sectorul 2, când a lovit cele două fete. Ea a relatat că în momentul în care s-a apropiat de capătul străzii unde trebuia să vireze la dreapta, a strănutat, a vrut să frâneze, dar a apăsat din greșeală pedala de accelerație.
Cele două fete, de 6 şi de 21 de ani, au murit strivite de maşina condusă de femeie.
Fata de 6 ani a murit în drum spre spital, iar cea de 21 de ani, cu multiple traumatisme, cu hemoragie internă, cu un braţ smuls în urma accidentului, a intrat în stop cario-respirator înainte de a intra în operaţie şi a fost declarată decedată după ce nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here