Femeia care a ucis cu mașina, în București, două fete a fost lăsată în libertate

Femeia care a provocat accidentul teribil în care au murit două fete, în București, va fi eliberată. Judecătorii au respins cererea parchetului de arestare preventivă.

Femeia a primit decizia de control judiciar.

Ea a fost reţinută luni. La audieri, a susținut că nu a consumat alcool, deşi surse apropiate anchetei afirmă că avea o alcoolemie de 0,6. Ea a mai relatat că a avut un acces de strănut, a vrut să frâneze, dar a apăsat pedala greşită.

„Urmare a accidentului din data de 27.02.2020, care a avut pe str. Menţiunii, din sectorul 2, soldat cu decesul a două persoane, facem următoarele precizări: În baza probatorului administrat, poliţiştii Brigăzii Rutiere au dispus măsura reţinerii pentru 24 h faţă de conducătoarea auto, urmând ca aceasta să fie prezentată unităţii de parchet competente cu propunerea de a se dispune masura arestului preventiv. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului”, a transmis Brigada de Poliţie Rutieră a Municipiului Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here