Fibrilație în „fosta gardă” din PSD. Ștefănescu, despre ancheta DNA privind prezidențialele: „Asta înseamnă să fii absolvent de academie secretă!”

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu declară, referitor la existenţa unei anchete DNA privind campania prezidenţială a PSD, care ar fi fost anunţată de Marcel Ciolacu într-o întâlnire de partid, că „dupā ce i-a tras covorul de sub picioare, cu maxim ajutor de specialitate, Ciolacu vrea sā o trimitā şi la puscārie pe fosta lui sefā în faţa cāreia se ploconea u respect si adoratie.”

„După ce i-a tras covorul de sub picioare, cu maxim ajutor de specialitate, Ciolacu vrea să o trimită si la pușcărie pe fosta lui șefă. In fata căreia se ploconea cu respect si adorație când era prim-ministru, aşa cum făcea si pe vremea lui Dragnea în faţa şefului suprem. Asta înseamnă să fii absolvent de academie secretă! Şi voi, unii dintre colegii mei, îmi cereţi să susţin aşa ceva? Glumiţi”, a scris Ştefănescu pe Facebook.

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu ar fi anunţat, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o la Constanţa cu liderii PSD, că Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut documente de la partid legate de datoriile şi contractele PSD din campania electorală de la prezidenţiale şi că se aşteaptă ca aceasta să fie temă de campanie împotriva PSD.

Conform Antena 3, Ciolacu le-a mai spus membrilor partidului că el crede că Viorica Dăncilă va fi ridicată de DNA.

Fostul lider şi candidat PSD la prezidenţiale Viorica Dăncilă a comentat informaţiile, precizând că nu ştie de o astfel de anchetă, dar că există una care vizează perioada 2017 – 2019, înainte ca ea să preia partidul.

Ea a afirmat că aşteaptă un telefon de la actuala conducere a PSD în care să i se ofere explicaţii şi s-a declarat dispusă să meargă la DNA, dacă i se va cere.

De asemenea, Viorica Dăncilă a făcut şi precizări referitoare la contractul cu consultantul Anton Pisaroglu, care acuză că nu şi-a primit banii. de la PSD. Viorica Dăncilă a afirmat şi că discută foarte rar cu actuala conducere a partidului, deovedindu-se că nu a fost nevoie de experienţa ei de prim-ministru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here