Fifor, prima reacție după ce numele lui a apărut în dosarul permiselor de port-armă obținute ilegal

Mihai Fifor, fostul secretar-general al PSD, a negat că ar avea vreo legătură cu dosarul permiselor de port-armă de la Caraș-Severin, în condițiile în care numele lui apare în dosar. Fostul lider social-democrat a menționat că a citat paginile unde este menționat.

„Am rămas surprins când a început să se vehiculeze această știre, am văzut și eu referatul acesta și vă mărturisesc că are multe pagini și am căutat să văd ce am făcut. Singura mențiune este într-un loc acolo unde se spune că un individ avea ceva informații despre legătura mea cu numitul Mocioacă.

Nelu Mocioalcă este un vechi coleg, a fost președintele PSD Caraș-Severin. Legătura mea este orice legătură pe care o am cu un fost coleg.

Chiar nu am înțeles care e povestea cu acest dosar”, a spus Mihai Fifor la Antena 3.

Numele fostului ministru de Interne, Mihai Fifor, şi cel al fostului lider judeţean PSD, Ioan Mocioalcă, apar în dosarul permiselor port-armă eliberate ilegal în Caraş Severin.

În referatul procurorilor se menţionează faptul că un suspect s-a folosit de numele fostului ministru de Interne Mihai Fifor şi de al lui Ion Mocioalcă, fost lider al PSD Caraş-Severin, pentru a intimida conducerea IPJ Caraş-Severin, astfel încât să nu fie tras la răspundere pentru că deţinea fără drept o armă.

Detalii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here