Fiul Clejanilor, reținut de Poliție după ce a lovit un jurnalist și i-a furat telefonul mobil

Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani, a fost reținut, sâmbătă seară, de Poliție, după ce a bătut un jurnalist și i-a furat telefonul mobil, în plină stradă.

Fulgy a ajuns în arestul Poliţiei, după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, dar și pe tot parcursul zilei de sâmbătă, a fost implicat în mai multe scandaluri cu familia sa, informează Antena3.

În cursul zilei de sâmbătă, fiul Clejanilor a fost implicat într-un scandal cu un jurnalist care a vrut să îi pună câteva întrebări. Fulgy l-a lovit cu pumnul pe acesta și i-a furat telefonul.

Jurnalistul a sunat la 112 pentru a reclama incidentul. Polițiștii l-au reținut pe Fulgy, acesta fiind cercetat pentru tâlhărie.

La data de 10.07.2021, în jurul orei 14.00, Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel  112, de către un jurnalist, cu privire la faptul că în  timp ce realiza un reportaj despre o  familie cunoscută  în spațiul public, un membru al familiei l-a lovit cu pumnul și l-a deposedat de telefonul mobil. 

La fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au luat legătură cu persoana vătămată, stabilind că cele sesizate se confirmă, reporterul recuperând telefonul până la sosirea polițiștilor. 

Tânărul reclamat a fost condus la audieri la sediul subunității de poliție. 

Au fost identificați și audiați mai mulți martori, fiind vizionate și mai multe seturi de imagini.

În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cu tânărul în cauză în stare de reținere„, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here