Florin Cîțu anunță controale pe proiecte derulate de PSD: Cei responsabili vor plăti, au comis multe ilegalități

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat miercuri că inspecția economică financiară va începe să verifice proiectele guvernamentale derulate de PSD.

Cum spune Cîțu că vrea să evalueze un program, ei vin și spun că vreau să-i închid. Asta pentru că toți oamenii ăștia știu că banii de acolo s-au dus către sinecuri și proiecte care nu există. Ce le garantez eu celor din PSD este că voi trimite inspecția economică financiară peste foarte multe proiecte să vedem cum au fost folosiți banii publici și vă garantez că veți vedea foarte multe ilegalități acolo„, a declarat, miercuri, ministrul Finanțelor, pentru Adevărul.

Cîțu a precizat că există bani distribuiți prin programe către prieteni și rude sau membri de partid.

Sau dacă nu am eu dreptate, și poate banii s-au dus foarte bine, atunci îmi închid gura. Dar până atunci le spun celor din PSD că nu mă las și voi vedea unde s-au dus acești bani. (…) Până acum am documentat situația. Veți auzi în perioada următoare de mai multe domenii unde se va duce Corpul de Control al Ministrului Finanțelor Publice. Cei responsabili vor plăti”, a spus Florin Cîțu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here